Life

Lovitură dată de Kanal D! Ce emisiune vor avea Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Dezvăluiri din culise

Kanal D dă lovitura primăverii. După ce a reușit transferul anului în televiziune și l-a adus pe Dan Negru în trustul Dogan Media, postul tv pregătește o nouă emisiune. Despre ce este vorba?
03.02.2022 | 17:10
Lovitura data de Kanal D Ce emisiune vor avea Bursucu Viviana Sposub si George Tanase Dezvaluiri din culise
George Tanase, Viviana Sposub și Bursucu vor prezenta o emisiune matinală la Kanal D, din martie. Sursă foto: Instagram/Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

2022 a început cu investiții majore făcute de Kanal D. Dan Negru a bătut palma cu postul TV, după 22 de ani petrecuți în sânul trustului INTACT, iar loviturile încasate de Antena 1 nu se opresc aici.

FANATIK a aflat că grila de primăvară a postului Kanal D vine cu o mare surpriză. Conform informațiilor obținute, din martie, postul de televiziune va avea propria emisiunea matinală care, cel mai probabil, o să intre pe același tronson orar cu “Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai urmărit program matinal din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Matinalul Kanal D, concurență pentru “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Repetițiile au început deja, iar echipa este aproape completă, în acest moment. Așa cum era de așteptat, prezentatorii au fost aleși cu mare atenție, iar cerințele obligatorii au fost carisma, buna dispoziție și lipiciul la public.

Prezentatorii emisiunii matinale pe care Kanal D a dezvoltat-o în mare secret sunt Bursucu’, pe care telespectatorii îl văd deja, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Teo Show, și actorul de stand-up George Tănase, cunoscut pentru numerele realizate la iUmor și nu numai.

ADVERTISEMENT

George Tănase, noua vedetă Kanal D, a plecat tot de la Antena 1, acolo unde fusese ofertat să participe la filmările noului sezon Asia Express, conform informațiilor noastre. Oferta venită din partea turcilor care i-au propus să fie prezentatorul matinalului l-a determinat pe stand-up-er să încheie discuțiile cu cei de la Antenă, pentru noul sezon al emisiunii Asia Express, și să-i refuze politicos.

Viviana Sposub, păstrată de Kanal D după “Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu putea să lipsească și o prezență feminină din echipa matinală, iar alegerea a fost ușor de făcut. În rolul de asistentă TV va fi una dintre cele mai controversate concurente ale show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Coincidență sau nu, și ea a apărut, inițial, pe micul ecran tot la Antena 1. Ulterior, după o scurtă colaborare cu Pro TV, iubita actorului George Burcea a ajuns în echipa Kanal D, pentru emisiunea de fashion a cărei finală urmează să aibă loc sâmbătă, 5 februarie.

Frumusețea, dezinvoltura, dar și interesul stârnit de Viviana Sposub la “Bravo, ai stil! Celebrities” au fost suficiente pentru a-i determina pe turcii de la Kanal D să-și dorească să o păstreze în echipă, iar propunerea de a face parte din noul proiect matinal a fost acceptată pe loc de brunetă.

ADVERTISEMENT

Bursucu, ofertat de Pro TV?

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, a devenit, în ultimii ani, una dintre vedetele importante ale postului Kanal D. Cunoscut, inițial, ca dansator și coregraf, din 2015, de când a intrat în echipa Teo Show, Bursucu a “trecut sticla”, a devenit plăcut telespectatorilor, iar ofertele de la posturile concurente nu au întârziat să apară.

Recent, a apărut informația conform căreia PRO TV ar fi vrut să-l “fure” celor de la Kanal D și să-l readucă în echipă (n.r. Bursucu a fost coregraf în perioada emisiunii “Dansez pentru tine”), însă turcii s-au repliat și i-ar fi mărit salariul. În prezent, colegul celebrei Teo Trandafir ar câștiga 7.000 de euro pe lună.

„În prima zi de emisie nici nu auzeam în cască, din cauza emoțiilor. Mă aflam alături de Teo, un profesionist desavârșit, și îmi doream să fiu la înălțimea așteptărilor!”, povestea Bursucu pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT