Life

George Burcea și Viviana Sposub, cel mai nou cuplu de la Ferma. Decizia luată de Pro TV

25.09.2020 | 07:52
George Burcea si Viviana Sposub cel mai nou cuplu de la Ferma Decizia luata de Pro TV
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit nebunește pe platourile de filmare ale show-ului „Ferma. Orășeni vs Săteni”, telespectatorii putându-i vedea în ipostaze tandre în ultima perioadă. Cei doi s-au sărutat pătimaș, iar de aici până la relație a mai fost un singur pas.

Momentan, actorul și prezentatoarea de la Pro TV păstrează povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Potrivit cancan.ro, decizia nu le aparține în totalitate, ci chiar producătorilor emisiunii care îi are protagoniști în clipa de față.

ADVERTISEMENT

Se pare că șefii de la Pro TV au hotărât ca George Burcea și Viviana Sposub să nu se afișe împreună până la difuzarea ultimului episod al show-ului TV. Din câte se pare, aceștia calcă pe urmele foștilor concurenți, Florin Pastramă și Brigitte care au ajuns chiar să se căsătorească.

George Burcea și Viviana Sposub cel mai nou cuplu de la Ferma. Ce decizie au luat producătorii

Mai mult decât atât, șefii de la Pro TV ar intenționa să dea un „boom” de presă odată cu confirmarea relației dintre fostul soț al Andreei Bălan și colega lui Cove și a Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă relația amoroasă va rezista până la finalul show-ului pentru că George Burcea a fost eliminat în urmă cu o zi de la Ferma, după ce s-a accidentat cât se poate de serios.

Totodată, actorul trebuie să-și regleze conturile cu cântăreața Andreea Bălan cu care se află în plin proces de divorț, după ce în luna martie au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cei doi soți luptă pentru custodia copiilor pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT

George Burcea, dezvăluire impresionantă despre Andreea Bălan

„Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele și faptul că eu eram dependent de ele și ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte și să produc un film bazat pe ea.

Și cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorț. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal și de apariții și ar dori ca procesul să mai țină câțiva ani, așa cum au mai fost și alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea și respectul față de soția Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Atenție, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, așa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorțez”, a declarat George Burcea pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT