Life

Exclusiv. Bursucu și Viviana Sposub, la cuțite! Vedetele Kanal D, scandal în spatele camerelor

Probleme la matinalul Kanal D. Ce se întâmplă, de fapt, între Viviava Sposub și Bursucu de când moderează împreună emisiunea Dimineața cu noi? Micile tachinări dintre ei nu ar fi tocmai parte din desfășurător.
30.06.2022 | 12:43
Exclusiv Bursucu si Viviana Sposub la cutite Vedetele Kanal D scandal in spatele camerelor
Cum se înțeleg, de fapt, Viviana Sposub și Bursucu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă din luna martie, Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, moderează cu succes matinalul de la Kanal D, împreună cu Viviana Sposub, George Tănase și Patrizia Paglieri. Cu toate că de acasă pare că totul merge ca pe roate, conform informațiilor obținute de FANATIK, situația nu ar fi tocmai roz în spatele camerelor. Se pare că Bursucu și iubita lui George Burcea nu reușesc să se înțeleagă și se “împung” din ce în ce mai mult.

Scandal la Dimineața cu noi? Neînțelegerile dintre Bursucu și Viviana Sposub ar fi ajuns la urechea producătorilor Kanal D

Când au filmat promo-ul de promovare al emisiunii, buna dispoziție și energia pozitivă erau principalele care îi caracterizau pe matinalii de la Kanal D. Viviana Sposub, George Tănase și Bursucu s-au bătut cu perne, au râs și s-au distrat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Adi Cristea spunea că echipa s-a închegat excelent și că se simte ca și cum ar ieși în oraș cu prietenii, deși este la muncă.

Totuși, câteva zile mai târziu, între Bursucu și iubita lui George Burcea începuseră primele discuții. Atât fostul coleg al lui Teo, cât și comediantul George Tănase mărturiseau faptul că Viviana este puțin mai preocupată de imaginea ei decât ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Bursucu, amfitrionul principal de la Dimineața cu noi, spunea, mai în glumă, mai în serios că nu mai are loc de Viviana în platou și că totul este despre ea.

De ce se ceartă Bursucu și Viviana Sposub în spatele camerelor de filmat

Conform informațiilor obținute de FANATIK, se pare că între timp situația ar fi degenerat, iar în spatele camerelor de luat vederi între cei doi ar fi un adevărat scandal.

ADVERTISEMENT

Astfel, Viviana și Bursucu nu s-ar avea deloc la suflet unul pe celălalt, motiv pentru care tot timpul ar obișnui să se certe. Din fața televizorului, micile glume și înțepături ar putea părea că fac parte din desfășurător, însă cei care îi cunosc și o parte din echipa Kanal D spun că lucrurile nu sunt nici pe departe așa.

Bursucu ar fi deranjat de faptul că Viviana se consideră prezentatoarea emisiunii și face tot posibilul să îi ia fața, cu toate că rolul său la Dimineața cu noi era bine stabilit. Partenera de viața a lui George Burcea prezintă rubricile de horoscop și meteo. Totodată, oferă sfaturi despre frumusețe.

ADVERTISEMENT

Neînțelegerile dintre ei ar fi ajuns până la producătorii emisiunii, care nu mai știu ce să facă pentru a ameliora discuțiile. FANATIK i-a contactat pe cei doi, dar până la publicarea articolului, atât Bursucu, cât și Viviana Sposub nu au răspuns apelurilor noastre.

Viviana Sposub vrea să ia o pauză de la matinal

Îi place ceea ce face, însă Viviana Spousb se declară obosită de munca de la matinal. Faptul că este în fiecare dimineața pe „sticlă” o obosește pe vedetă, care spune că are nevoie de o vacanță. Vedeta Kanal D își dorește să plece în concediu alături de partenerul său de viață.

„Am îmbătrânit, drept să spun, pentru că resimt oboseala. Faptul că mă trezesc în fiecare dimineață foarte devreme, nu îmi mai permite să mă distrez până în zori, așa cum poate o făceam în timpul facultății.

Pot să zic că sunt genul de om care se pliază foarte bine pe orice situație. Așa că dacă e de distracție, mă distrez până nu mai pot și dacă e de stat acasă. Îmi face o mare plăcere să îmi petrec timpul cu familia și cu iubitul meu.

Vara asta muncim pentru matinal, dar vom avea și o vacanță scurtă, pe care mi-aș dori din tot sufletul să o petrec în Grecia”, a povestit Viviana Sposub, recent, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT