Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

George Copos, finanțator din umbră la Rapid! „Le-a dat primă jucătorilor!”

Mihai Iosif a povestit la emisiunea „Suflet de rapidist” momentul în care George Copos s-a implicat din nou financiar la Rapid.
23.08.2023 | 15:50
George Copos finantator din umbra la Rapid Lea dat prima jucatorilor
Mihai Iosif a vorbit și despre George Copos. Fostul antrenor al giuleștenilor a povestit momentul în care Copos a oferit o primă de promovare la Rapid.
ADVERTISEMENT

La SUFLET DE RAPIDIST, emisiune realizată pe site-ul FANATIK.RO de Robert Niță și Lucian Ionescu, Mihai Iosif a povestit mai multe momente petrecute la echipa sa de suflet, în mod special din perioada ca antrenor. Fostul tehnician al Rapidului a vorbit și despre un moment în care George Copos a dat o primă de promovare.

Mihai Iosif, despre prima de promovare primită de la George Copos

Robert Niță și-a dorit să știe cum a fost perioada lui Iosif de la Rapid. Gazda emisiunii SUFLET DE RAPIDIST a întrebat și despre relațiile pe care Iosif le avea cu fostul patron din Giulești. Mihai Iosif a vorbit despre o primă pe care a primit-o de la Copos și ce a făcut cu aceasta.

ADVERTISEMENT

“Domnul Copos, înainte de promovare mi-a dat un mesaj. Mi-a zis să trec pe la el. După ce am promovat, mi-a dat o primă pentru toată echipa. I-am chemat pe Nico și pe Ionuț Voicu, care era căpitan și i-am dat plicul. I-am transmis atunci să împartă prima în mod egal la toată lumea din vestiar. Nu a contat absolut nimic. 

Copos nu era implicat în niciun fel atunci la echipă. A făcut acest lucru din simpatie pentru Rapid. Un gest foarte frumos. A contat că a fost cu sufletul alături de noi atunci.”, a povestit Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, a vrut să știe și cât de greu este să fii antrenor în România. Mihai Iosif a răspuns ferm, din experiență, și a mizat pe numele și pe imaginea pe care fiecare o are în sport: “E foarte greu.”

Fostul tehnician de la Rapid, susține că este foarte dificil să ajungi antrenor, dacă nu îndeplinești o anumită condiție: “E vorba și de numele pe care l-ai avut ca jucător. E greu ca antrenor să reușești dacă nu ai avut un nume mare ca fotbalist.”

ADVERTISEMENT

Miță Iosif, despre comparația cu Șumudică

Există multe asemănări între Mihai Iosif și Marius Șumudică. Cei doi au un comportament vulcanic și plin de energie. Cei doi antrenori țin foarte mult cu Rapid și sunt foarte pasionați de meseria pe care o au. Iar toate argumentele ducă către o asemănare puternică între cei doi.

Cu toate acestea, Iosif spune că nu este de acord cu această comparație și susține că el se comportă așa cum simte, nu că vrea să copieze pe cineva. Antrenorul spune, despre celebrul moment de la Botoșani, când și-a dat tricoul jos, că a făcut asta pentru admirația față de galerie, spunând că a fost un gest din suflet.

ADVERTISEMENT

“Vreau să fiu cum sunt eu, nu mă compar. Nu o să spun vreodată despre vreun coleg antrenor, voi vorbi doar despre mine. Când mi-am dat tricoul jos, oamenii ăia au venit 450 de kilometri până la Botoșani. Au venit până acolo. Când strigă 500, poate nu a fost un gest ok, dar l-am făcut din suflet.”, a spus Mihai Iosif, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe site-ul nostru marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

George Copos, finanțator din umbră la Rapid!

ADVERTISEMENT