Life

George Ivașcu, adevărul despre divorțul de soția sa. S-a recăsătorit la o lună cu fosta soție

George Ivașcu, detalii despre separarea de partenera de viață, regizoarea Alice Barb. La o lună de la despărțire s-au împăcat.
03.10.2023 | 09:31
George Ivascu adevarul despre divortul de sotia sa Sa recasatorit la o luna cu fosta sotie
George Ivașcu, detalii despre separarea de partenera de viață. La o lună de la despărțire s-au împăcat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul actor din serialul Clanul de la Pro TV a spus adevărul despre divorțul de Alice Barb. S-a recăsătorit la o lună cu fosta soție, care este mai mare decât artist cu 5 ani. Actrița are 60 de ani și s-a născut în Hunedoara.

George Ivașcu, detalii despre separarea de partenera de viață. La o lună de la despărțire s-au împăcat

George Ivașcu (55 de ani) a oferit o serie de detalii despre separarea de partenera de viață, care s-a produs în anul 2008. Managerul Teatrului Metropolis a aflat din presă că Alice Barb a depus actele de divorț. La o lună de la despărțire s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

În prezent, celebrul actor a dezvăluit care a fost motivul pentru care soția sa a pus piciorul în prag. Vedeta s-a prezentat la Tribunal de mână cu regizoarea de teatru care îi este alături și în momentul de față.

„Atunci construiam Teatrul Metropolis, iar ultima prioritate pe agendă era familia, din păcate. Sfatul meu este să nu uităm că, atunci când ne este greu, nimic nu-ți poate da liniște decât să ai un cuib, un loc.

ADVERTISEMENT

Asta a fost o lecție foarte importantă și matură pe care am primit-o”, a mărturisit George Ivașcu pentru revista viva.ro. Artistul a spus cum gestionează crizele pe care le are în mariajul cu Alice Barb.

George Ivașcu și Alice Barb, mariaj de lungă durată

„Indiferent de mizele profesionale, de perioadă, niciodată nu trebuie să uiți să alternezi. Viața unui om este reprezentată prin respirație. Inspirăm, dar și expirăm. Trebuie să înveți să compensezi.

ADVERTISEMENT

Viața profesională e o miză, mai ales când ești tânăr, dar trebuie să înveți să gestionezi și să alternezi. Altfel, se produce un dezechilibru și nu e OK. Lupta cea mare a unui om este plină de vânturi, furtuni, dezechilibre continue.

El trebuie să își găsească rostul de a echilibra. Era o vorbă: „Nu mă întreba de câte ori am căzut, întreabă-mă de câte ori m-am ridicat”, a completat George Ivașcu, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Actorul și regizoarea de teatru formează un cuplu solid. Vedeta și Alice Barb sunt împreună din anul 1989. De atunci și până acum au trecut prin probleme și bucurii comune, artista fiind un om deosebit și înțelept în viziunea managerului Teatrului Metropolis.

Mai mult, George Ivașcu spune că partenera de viață este cea care știe cum să-l echilibreze, actorul fiind mai ludic și mai hazardat de felul său. De asemenea, cei doi știu cum să se sprijine unul pe celălalt și nu este deloc o competiție între ei.

ADVERTISEMENT