Fotbal intern

FCSB a pus ochii pe doi jucători de la Clinceni: portarul Miguel Santos și revelația George Merloi. EXCLUSIV

14.02.2020 | 12:30
FCSB a pus ochii pe doi jucatori de la Clinceni portarul Miguel Santos si revelatia George Merloi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Marea surpriză a rundei cu numărul 24 din Casa Pariurilor Liga 1, remiza fără goluri dintre FCSB și Academica Clinceni, are urmări fericite pentru jucătorii lui Ilie Poenaru.

Din informațiile FANATIK, doi dintre ei au intrat în atenția celor de la FCSB: este vorba despre portarul Miguel Santos, 25 de ani, dar mai ales despre George Merloi, 20 de ani, marea revelație a Clinceniului în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

Miguel Santos și George Merloi, noile ținte ale celor de la FCSB. Pe Merloi Gigi Becali l-a avut în curte!

Academica Clinceni a reușit să pună piedică FCSB-ului în epilogul etapei cu numărul 24. A fost o partidă despre care specialiștii spuneau că este doar o întâlnire în familie, dar rezultatul final a creat stupoare.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica, avertiza înainte de partidă că nu va fi o defilare pentru FCSB. „Nu au cum să ne dea 3-0 cum spun unii. O să vedeți pe teren ce va fi!”

Nimeni nu prea l-a băgat în seamă pe Poenaru, dar elevii săi au tras cât au putut să obțină un rezultat pozitiv. Beneficiind și de o zi slabă a adversarului, Clinceniul a făcut remiza-surpriză.

ADVERTISEMENT

FCSB m-a pierdut prea uşor, se poate spune aşa. Din cauza condiţiilor de antrenament am decis să plec. Dar până la urmă a fost mai bine, aşa am reuşit să ajung la Rennes, ceea ce s-a dovedit a fi un pas decisiv în cariera mea” – George Merloi pentru FANATIK

Aproape toți jucătorii lui Poenaru au jucat de la bine în sus, doi dintre ei ieșind mai mult în evidență. Iar acest lucru a fost remarcat de adversari: portarul Miguel Santos și George Merloi au intrat în atenția FCSB-ului. Interesant este că ultimul a fost în curtea lui Gigi Becali, dar a plecat în 2013, la 14 ani, ajungând ulterior la academia celor de la Rennes.

Visul lui Gigi Becali: să adune cât mai mulți jucători U21 de mare valoare. George Merloi e printre ei!

George Merloi a început la Steaua, dar a decis să plece de la formația lui Gigi Becali la puțin timp după ce împlinise 14 ani. El și-a spus povestea într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„De revenit la FCSB nu pot spune acum dacă mi-aş dori. Nu pot spune nici că nu aş vrea asta, nu știi niciodată unde te poate duce viaţa” – George Merloi pentru FANATIK

Acum Gigi Becali l-ar putea readuce pe Merloi la echipă, mai ales că visul patronului de la FCSB este să adune cei mai valoroși jucători români U21 și să-și facă o echipă puternică de viitor.

În acest moment, FCSB are foarte mulți tineri de mare viitor, unii titulari în naționala de tineret care a făcut semifinală de Euro vara trecută în Italia. Vârfurile pe care Becali așteaptă milioanele sunt Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

  • 250.000 de euro este cota actuală a lui George Merloi, de cinci ori mai mult decât în vară când a venit la Clinceni
  • 14 meciuri și 4 goluri are mijlocașul de 20 de ani (împliniți pe 15 octombrie 2019) pentru Academica în Liga 1, plus o partidă în Cupa României
ADVERTISEMENT