Sport

Întrebarea care i-a provocat un răspuns tranșant lui Elias Charalambous: “Nu îmi pasă!”

Elias Charalambous a discutat despre mai multe subiecte înaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe într-o conferință de presă susținută la Baza FCSB.
23.04.2024 | 17:30
Intrebarea care ia provocat un raspuns transant lui Elias Charalambous Nuimipasa
Elias Charalambous, declarații înainte de meciul cu Sepsi / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antrenorul din acte al FCSB-ului, Elias Charalambous a susținut o conferință de presă înaintea etapei intermediare. FCSB se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu covăsnenii, care se anunță unul spectaculos.

FCSB, presiune și când e aproape campioană

FCSB se deplasează în Covasna mâine, 24 aprilie, pentru partida cu Sepsi de la ora 21:45. Bucureștenii pot fi matematic campioni dacă înving Sepsi, iar Craiova nu va obține victorie cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a discutat despre partida cu Sepsi, dar și despre șansele imense de a deveni campioană. Cipriotul a spus că jucătorii sunt în formă, iar focusul este în curtea FCSB-ului, care va trage tare mâine.

“Pornim în a doua parte a acestui play-off. Am știut încă de la început că va fi dificil. Jucătorii mei sunt în formă foarte bună în acest play-off și sper ca mâine vor reuși să facă din nou un meci bun și să câștigăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Dacă am presiune? În astfel de cluburi mari cum este al nostru va exista mereu presiune. Trebuie să existe. Inclusiv la antrenamente. Suntem aproape de titlu, însă nu l-am câștigat încă, ceea ce înseamnă că mâine va trebui să arătăm aceeași forță ca în ultimele meciuri.” a declarat tehnicianul celor de la FCSB.

Noi ne uităm mai mult la echipa noastră. Asta e cel mai important pentru noi. Cum jucăm noi, asta mă preocupă. Nu știu cine va juca pentru Sepsi, au jucători buni, dar noi ne concentrăm asupra evoluțiilor noastre”, a declarat Elias Chalarambous înaintea partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, un patron model pentru Elias Charalambous

Cipriotul l-a lăudat pe Gigi Becali după ce a fost întrebat dacă există prime pentru titlu. Antrenorul a răspuns sec, și a lăsat de înțeles că nu este interesat decât de performanță, nu de bani: „Nu îmi pasă“. Chiar patronul a declarat că nu va celebra titlul decât când va câștiga bani din cupele europene.

”Ne-a dat tot ce ne-am dorit, este proprietarul clubului. Niciodată nu ne-a zis nu când i-am cerut ceva. Ne-a dat mai mult decât ne-am dorit de multe ori. Suntem foarte fericiți că este în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Nu îmi pasă. Pentru jucători, poate să le ofere. Pentru mine nu contează banii. Pentru mine contează titlu. Mereu le-am explicat jucătorilor ceea ce rămâne sunt titlurile. Banii sunt buni, dar când ai trofee în spate ai cele mai importante amintiri.

Nu cred că cineva se gândește la bani acum. Toți știu cât le va aduce în carieră un titlu cu FCSB”, a mai adăugat antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT
2,25 este cota pentru "2 solist" în Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB