Sport

George Ogăraru continuă vendeta cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu: “Astea sunt comentarii de sat”

George Ogăraru continuă vendeta cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu, comentatorii meciului dintre Elveția și România, scor 2-2.
20.06.2023 | 20:02
George Ogararu continua vendeta cu Emil Gradinescu si Costi Mocanu Astea sunt comentarii de sat
George Ogăraru continuă vendeta cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al FCSB-ului este de părere că „tricolorii” trebuie încurajați și că un comentariu pentru meciurile echipei naționale trebuie să fie atât de acid, ci să încurajeze fotbaliștii, pe care îi felicită pentru rezultatul de egalitate obținut.

George Ogăraru continuă vendeta cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu

George Ogăraru continuă vendeta cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu, pe care îi critică pentru comentariul pe care l-au avut la meciul dintre Elveția și România: „Am scris ceea ce am simțit, n-am închis televizorul, am închis sonorul.

ADVERTISEMENT

Eram în cameră cu copiii mei, cărora încerc să le insuflu dragostea pentru echipa națională. Se confunda fotbalul cu handbalul, că și la handbal suntem praf.

Au mai spus că jucătorii păreau că se întorceau de la discotecă. Astea sunt comentarii de sat, eventual de la un bar dintr-un sat. Nicidecum nu sunt comentarii pentru niște comentatori”.

ADVERTISEMENT

„La 2-2, Emil Grădinescu a spus că nu se poate bucura după al doilea gol. Dacă nu poți să ai bucuria de a trăi golurile naționalei României, nu ai ce să cauți acolo.

Eu nu am simțit la acest meci că toți comentatorii au fost suporterii echipei naționale. Considerați că e normală asocierea că fundașii se întorceau ca de la discotecă?

ADVERTISEMENT

Am avut o opinie, e opinia mea! La un moment dat mi s-a părut că face parte dintr-o emisiune de divertisment, departe de un comentariu al echipei naționale”, a mai spus George Ogăraru, la TV DigiSport.

„Mi s-a răspuns în stilul caracteristic lor!”

„Mi s-a răspuns în stilul caracteristic. Am văzut acest meci din perspectiva unui părinte, unui fost jucător al naționalei. Ei pot să aleagă să nu mai vină la națională, precum Ștefan Radu și să fie ovaționat pe alte stadioane.

ADVERTISEMENT

O parte din jucătorii lor au jucat în finala Champions League, despre ce vorbim? E o concluzie tragică pentru că la finalul meciului s-a spus că meritul a fost anulat datorită VAR-ului, datorită aroganței lui Yakin.

Noi suntem români, noi nu suntem imparțiali! Am obținut un punct, care ne poate duce la EURO. Domnii comentatori nu cred că o să spună că nu vor la EURO pentru că nu am meritat prin prisma jocului”, a continuat George Ogăraru.

„Cum vom avea o echipă mai bună? Dându-le în cap cu fiecare ocazie? Eu am văzut meciul și din punctul de vedere al unui formator, coordonând un centru de juniori. Sunt copii, așa îi formăm!

Trebuie o mai bună omogenitate și cred că trebuie să fructificăm punctele noastre forte, și anume contraatacul. Suntem o echipă de contraatac, care trebuie să știe să își pună mai bine în funcțiune aceste arme”, a mai spus George Ogăraru.

ADVERTISEMENT