Sport

Decizia luată de postul Prima TV după scandalul dintre George Ogăraru și comentatorii Costi Mocanu și Emil Grădinescu. Update

Costi Mocanu și Emil Grădinescu au avut o replică dură pentru George Ogăraru. Antrenorul de la Academia CSA Steaua i-a făcut praf pe comentatorii de la Elveția - România 2-2.
20.06.2023 | 23:00
Decizia luata de postul Prima TV dupa scandalul dintre George Ogararu si comentatorii Costi Mocanu si Emil Gradinescu Update
Costi Mocanu i-a oferit o replică dură lui George Ogăraru. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
20-06-2023
20:06

Mocanu și Grădinescu vor comenta în continuare meciurile naționalei

Orlano Nicoară, membru în conducerea companiei Clever Media, care deține postul Prima TV, a anunțat că Emil Grădinescu și Costi Mocanu vor comenta și următoarele meciuri ale naționalei României, în ciuda scandalului apărut cu fostul fotbalist George Ogăraru.

”Ambele meciuri cu Israelul, care pare principala contracandidată a Naționalei la locul 2, și cel de acasă și cel din deplasare, vor fi pe PrimaTV. Și vor fi comentate de Costi Mocanu și Emil Grădinescu”, a precizat Orlando Nicoară, directorul firmei care deține drepturile TV în SuperLiga.

 

20-06-2023
12:56

Grădinescu l-a pus la punct pe Ogăraru

Jurnalistul Emil Grădinescu s-a arătat și el indignat de poziția pe care a avut-o George Ogăraru cu privire la comentariul pe care el și colegul său Costi Mocanu l-au avut la meciul Elveția – România 2-2, din preliminariile Euro 2024.

”În acest moment postarea lui George are 376 de comentarii. Vreo 300 îl contrazic. Ca să nu mai vorbesc despre părerea unor fotbaliști mari, ca Gică Popescu, Basarab Panduru, Viorel Moldovan, Cornel Dinu.

Dar ordinul se execută, nu se discută. Solda pe care ți-o dă CSA e mai importantă decât obrazul sau amiciția. Nu înțeleg un lucru: de unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George? Au mai cerut unii să fiu interzis pentru că am spus ce am văzut și s-au făcut de râs. Te-ai așezat la rând, George, mi-e milă de tine”, a declarat Grădinescu, pentru gsp.ro.

Emil Grădinescu și Costi Mocanu, doi jurnaliști cu o vastă experiență în spate, au fost puși la zid de George Ogăraru, în urma comentariului de la meciul Elveția – România, scor 2-2 în preliminariile Euro 2024. Unul dintre comentatorii de la partida difuzată de Prima TV a venit cu replica pentru fostul fotbalist.

George Ogăraru i-a făcut praf pe Costi Mocanu și Emil Grădinescu: „Bullying televizat la adresa conaționalilor??‼️”

România nu a opus rezistență în prima repriză a meciului cu Elveția, iar Costi Mocanu și Emil Grădinescu nu au ezitat să taxeze cu ardoare jocul „tricolorilor”. Comentariul celor doi jurnaliști l-a scos din sărite pe George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al naționalei a postat un mesaj extrem de dur pe pagina personală de Facebook. „Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv??‼️ (n.r. – Emil Grădinescu și Costi Mocanu).

Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor??‼️ Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… 

ADVERTISEMENT

Rușine să vă fie, domnilor comentatori! Nu aveți niciun drept și nicio scuză pentru ceea ce ați făcut și în această seară! Sper ca acesta să fie ultimul meci al naționalei României pe care îl veți fi comentat vreodată”, a fost mesajul dur lansat de George Ogăraru.

Costi Mocanu, replică dură pentru George Ogăraru: „Citesc că e indignat trupetul”

Costi Mocanu, unul dintre comentatorii de la Prima TV, i-a oferit un răspuns pe măsură lui George Ogăraru. Tot pe pagina personală de Facebook, jurnalistul a lansat atacuri către clubul CSA Steaua, în cadrul căruia George Ogăraru deține postul de antrenorul-coordonator al academiei.

ADVERTISEMENT

„Îl anunț pe cetățeanul Ogăraru că «Am înțeles! Să trăiți!» și că pas de defilare trebuie să execute doar el, în fața celor care-i dau solda. Pentru lumea din afara cazarmei există libertatea cuvântului. 

Citesc că e indignat trupetul pe comentariul de la meciul cu Elveția. I-a oprit pe copii să vadă, auzi tu! Dar le explici, măi părinte model, că e normal ca Statul să te plătească ca soldat ca să dai cu piciorul în minge și să spargi milioane de euro din banii oamenilor? P-asta trebuie s-o învețe, da? 

ADVERTISEMENT

Revenind la joc, spune-le copiilor și că fotbaliști cu F mare, Gică Popescu, Viorel Moldovan Basarab Panduru, au văzut același meci ca noi. Pe ei poate-i ascultă domnul Ogăraru. Cuvintele lor îl vor mai ajuta să mai pună mâna pe niște solde. 

Pentru mințile tulburate, fac precizarea necesară că această postare nu spune că Becali trebuie să ia marca Steaua. Ea spune că Statul este titularul mărcii, dar nu are voie să cheltuiască banii oamenilor pentru ca «Ogărarii» lui să dea cu piciorul în minge”, a fost mesajul amplu postat de Costi Mocanu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT