Fotbal international

George Puşcaş a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB: “Nu ştii ce-ţi rezervă viitorul!” Cine este idolul lui

31.05.2020 | 11:37
George Puscas a dezvaluit de ce nu a ajuns la FCSB Nu stii ceti rezerva viitorul Cine este idolul lui
ADVERTISEMENT

George Puşcaş nu exclude varianta ca, probabil spre final de carieră, să joace în România. Deocamdată internaţionalul român aflat sub contract cu divizionara secundă din Anglia, Reading, caută să aibă evoluţii cât mai bune, pentru a putea fi remarcat de marile cluburi din Premier League şi apoi, eventual, transferat.

George Puşcaş nu exclude, pe final de carieră, să joace în România

George Puşcaş a avut posibilitatea de a veni să evolueze în Liga 1. Plecat de mic să reuşească în fotbalul mare, primul pas fiind în Italia, Puşcaş nu a considerat că întoarcerea în ţară, unde a jucat doar zece meciuri în Liga a doua, ar fi o variantă de progres pentru el.

ADVERTISEMENT

Atacantul naţionalei a avut o ofertă concretă de la FCSB, Gigi Becali fiind un mare admirator al său, dispus să pună pe masă 3 milioane de euro pentru a-l avea în lot, însă Puşcaş a spus nu. Într- un interviu video realizat de Digi Sport jucătorul român pare că şi-a schimbat într-un fel optica şi admite că totul e posibil, chiar şi faptul ca într-o zi să vină în Liga 1.

Flatat că a fost dorit de FCSB

În România, am jucat la Libery Oradea și FC Bihor, am jucat vreo 10 meciuri, am dat două goluri, era în Liga 2. Am plecat de mic afară și mi-am găsit un echilibru foarte bun aici.

ADVERTISEMENT

Dacă m-a dorit FCSB, și probabil a fost așa, sunt foarte fericit, dar nu a fost momentul atunci, să plec în momentul ăla, să schimb țara în care evoluam.

În ţară e mereu frumos pentru că e acasă

Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu zic nimic, niciodată nu știi unde vei ajunge. În țară e mereu frumos, este țara ta. E mereu frumos, orice s-ar întâmpla, este casa ta

ADVERTISEMENT

Dovadă că nu este aproape deloc conectat la fotbalul din ţara natală este şi faptul că Puşcaş nu are o echipă favorită din campionatul nostru.

Nu are o echipă favorită din campionatul nostru

Nu am o echipă cu care țin din România. Când eram mic nu prea urmăream, nu eram un mare fan al meciurilor la televizor, eu jucam fotbal în spatele blocului și atât, nu știam altceva”.

ADVERTISEMENT

Idolul său, pe care ar vrea să îl copieze întocmai, este internaţionalul englez Harry Kane de la Tottenham, jucător care valorează peste 120 de milioane euro.

Îi place foarte mult Harry Kane

Îmi place foarte mult, l-am urmărit în ultimii ani pe Harry Kane. Pentru mine este cel mai bun atacant la momentul actual, mă regăsesc foarte mult în el, ca și joc. Îl admir foarte mult.

Mă uit mereu la tot ce face, urmăresc meciurile lor. Mereu încerc să iau ceva de la cei mai buni

Crede că poate juca în Premier League

George se simte foarte bine în fotbalul englezşi crede cu tărie că are toate atuurile pentru a face saltul cel mare către o formaţie din Premier League.

„Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu”.

George Puşcaş a jucat 29 de meciuri pentru Reading în toate competiţiile şi a înscris 9 goluri

ADVERTISEMENT