Sport

George Pușcaș, făcut praf înainte de Elveția – România: „Avem așteptări de la unul care 300 de zile pe an nu excelează?”

George Pușcaș a fost făcut praf în platoul TV înaintea duelului dintre Elveția și România, Edi Iordănescu fiind contrazis după ce a spus că atacantul lui Genoa a contat enorm.
19.06.2023 | 20:12
George Puscas facut praf inainte de Elvetia  Romania Avem asteptari de la unul care 300 de zile pe an nu exceleaza
George Pușcaș, făcut praf înainte de Elveția - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a încercat să-i ia apărarea lui George Pușcaș, dând un exemplu cu Olivier Giroud, care la Campionatul Mondial din 2018, câștigat de Franța, nu a tras niciun șut pe poartă în toate meciurile jucate. Totuși, acesta l-a criticat în final pe atacantul „tricolorilor”, despre care a spus că din 365 de zile, 300 de zile nu excelează.

George Pușcaș, făcut praf înainte de Elveția – România

George Pușcaș a fost făcut praf înaintea duelului dintre Elveția și România, Bogdan Stelea fiind de părere că atacantul lui Genoa nu a arătat nimic în meciul cu Kosovo, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să intru în polemică cu Edi, însă Pușcaș a făcut în meciul cu Kosovo minimul pe care trebuie să-l facă un atacant. A alergat tot meciul, dar trebuie să se întâmple și ceva când ai mingea, nu doar să alergi.

Dacă nu vom juca, atunci când vom avea mingea și vom fi obligați să le punem probleme, n-avem nicio șansă!”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Tu vrei ceva de la cineva care din 365 de zile, 300 de zile nu excelează

Narcis Răducan este de părere că nu trebuie să existe multe pretenții de la George Pușcaș, în condițiile în care atacantul lui Genoa are meciuri bune o dată la mai mult timp.

„Tu vrei ceva de la cineva care din 365 de zile, 300 de zile nu excelează. Să nu uităm și de Giroud care la Campionatul Mondial din 2018, când Franța a ieșit campioană, nu atras niciun șut pe poartă în toate meciurile.

ADVERTISEMENT

Asta a fost treaba lui atunci. Iar Giroud este cel mai bun marcator din toate timpurile a naționalei Franței. Nu știu, să vedem ce se va întâmpla, nici nu avem multe alternative”, a mai spus Narcis Răducan.

„Ce a contat Pușcaș enorm? Că eu n-am înțeles. Din grupa asta n-avem așteptări? Am văzut că se tot vorbește despre misiune. Noi trebuie să mergem să facem centre puternice de copii și juniori.

ADVERTISEMENT

Acolo trebuie să punem antrenor buni. Păi Croația, ca mărime, are 4 milioane de locuitori, noi nu găsim niciodată putere la jucători să se bată cu cei mai buni”, a spus și Ion Crăciunescu.


  • 3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „prima repriză total goluri România: peste o,5” la meciul Elveția – România

ADVERTISEMENT