Fotbal international

George Pușcaș, hattrick în 5 minute pentru Reading! Reacții incredibile după golurile românului: ”O să le spun copiilor mei că acesta este Messi”

01.12.2019 | 09:52
George Puscas hattrick in 5 minute pentru Reading Reactii incredibile dupa golurile romanului O sa le spun copiilor mei ca acesta este Messi
George Pușcaș, hattrick în 5 minute pentru Reading! Reacții incredibile după golurile românului: ”O să le spun copiilor meci că acesta este Messi”
ADVERTISEMENT

Atacantul George Pușcaș a reușit un hattrick în 5 minute în partida pe care formația Reading a câștigat-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, în fața echipei Wigan Athletic, în etapa a 19-a din Championship. Internaționalul român nu mai înscrisese din 22 octombrie, de la întâlnirea cu Queens Park Rangers.


UPDATE, 1 decembrie, ora 09:50 / Cele trei goluri marcate de George Pușcaș în meciul cu Wigan au produs valuri de reacții în mediul online. Colegul atacantului român și căpitanul lui Reading, Liam Moore, a avut cea mai tare replică după hattrickul lui Pușcaș: ”Te iubesc, român sexy și nenorocit ce ești”, a scris acest pe un site de socializare.

ADVERTISEMENT

Și fanii lui Reading au continuat să-i aducă laude atacantului român. Un suporter a pus o poză cu Pușcaș pe Twitter și a scris: ”Peste ani și ani, o să le spun copiilor mei că acesta a fost Messi”. Și modul în care a marcat românul i-a impresionat pe suporteri: ”Golul secund, cu acel dribling, este definiția clasei pure din partea lui George”.

Alte reacții după hattrick-ul românului:

  • ”George Pușcaș este mult prea bun pentru o echipă ca Reading”
  • ”Cu asemenea evoluții, Pușcaș nu va mai îmbrăca multe vreme tricoul lui Reading”
  • ”Pușcaș a demonstrat că își merită banii plătiți pe el”
ADVERTISEMENT


Duminică, cei de la Reading au postat pe Twitter cele 4 minute și 54 de secunde în care George Pușcaș a întors soarta meciului jucat în deplasare cu Wigan Athletic, în runda a 19-a din Championship.


UPDATE, 30 noiembrie, ora 21:24 / Imediat după ce a marcat un hattrick, George Pușcaș a vorbit despre perioada grea prin care a trecut: ”Am avut o perioadă cu adevărat dificilă, dar a trecut, acum vreau să mă concentrez pe ce am de făcut în continuare, în următoarele meciuri. A fost greu pentru mine pentru că un atacant trebuie să dea mereu goluri, dar nu am renunţat niciodată. Am muncit mai mult şi ştiam că golurile vor apărea”.

ADVERTISEMENT

Mark Bowen, antrenor Reading: ”Cred că este momentul crucial pentru noi în acest sezon. Ne-a arătat din nou ce calităţi are, este încă un jucător tânăr de la care se aşteaptă mult. Şi eu am fost la fel de frustrat ca el, ca suporterii, dar eu cred că merită să avem mai multă încredere în el”

”Când a intrat în vestiar după meci, a fost o atmosferă incredibilă! Parcă a explodat ceva! Toţi jucătorii l-au felicitat, au cântat, l-au aplaudat! Nu pot să vă descriu ce era acolo, dar şi cât de vesel era George”.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, hattrick în 5 minute pentru Reading

Românul a început titular partida, dar Wigan a avut un start fulminant și a deschis scorul în prima repriză prin Joe Gomez. Meciul curgea spre o victorie la limită a gazdelor, dar George Pușcaș nu a fost de acord cu acest lucru și a reușit un hattrick formidabil în doar 5 minute.

Internaționalul român a transformat un penalty în minutul 79 dictat pentru un henț al unui fundaș advers, iar un minut mai târziu a înscris cu un șut la colțul lung din interiorul careului. După cel de-al doilea gol, Pușcaș s-a bucurat în mod excesiv și a primit cartonașul galben.

Pușcaș a marcat 6 goluri în Championship

Atacantul lui Reading a făcut hattrick-ul în minutul 84, atunci când a marcat cu un șut cu piciorul stâng din interiorul careului. Cu această triplă, George Pușcaș a ajuns la șase goluri marcate în Championship pentru Reading și și-a dus formația pe locul 18 în clasament. Este primul jucător al lui Reading care reușește un hattrick în ultimii 4 ani.

Prestația magnifică a lui George Pușcaș vine la doar o săptămână după ce fanii lui Reading l-au desemnat una dintre cele mai mari dezamăgiri ale actualului sezon. În schimb, antrenorul Mark Bowen i-a luat apărarea românului și a spus că nu se pune problema cedării sale la Fenerbahce Istanbul.

ADVERTISEMENT