Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

George Puşcaş, out de la naţională! Cine va fi convocat în locul atacantului

România se pregătește de o dublă decisivă în vederea calificării la Campionatul European. Echipa lui Iordănescu va juca contra lui Belarus și Andorra. În cazul a două victorii, tricolorii sunt ca și calificați la turneul final.
06.10.2023 | 15:08
George Puscas out de la nationala Cine va fi convocat in locul atacantului
Puscas nu va fi convocat la nationala. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu face ultimele retușuri pentru lotul ce va reprezenta România în dubla cu Belarus și Andorra. Cunoscut pentru faptul că pune preț pe omogenitate, Iordănescu va opera modificări la nivelul echipei. George Pușcaș, o prezență constantă a lotului, este marele absent al dublei decisive pentru Euro. Despre absenţa lui Puşcaş de la naţională a scris în premieră site-ul as.ro.

Pușcaș, out de la națională

“Lotul cam e făcut, lotul se anunță mâine la ora 14:00, după ce se anunță lotul, joacă și FCSB și Farul și CFR Cluj și Craiova, de unde mai vin jucători. Apropo de lot, am primit o informație de la colegii mei de la Fanatik. George Pușcaș nu va fi în lot pentru această dublă cu Belarus și Andorra. 

ADVERTISEMENT

Motivul principal este pentru că va fi suspendat cu Belarus și probabil că nu îl mai cheamă doar pentru Andorra. Va fi chemat Drăguș așa cum anunță presa din Turcia. Și Drăguș și Niță vor fi în lot de la Gaziantep, de la Șumudică, vor fi la lot pentru această dublă”, a spus Cristi Coste.

Iordănescu s-a bazat până acum pe doi atacanți cu talie pentru a duce România la Euro. Denis Alibec și George Pușcaș au fost vârfurile care au făcut rocadă în primul 11 al tricolorilor. Dacă Alibec a reușit să facă față competiției, Pușcaș nu a reușit să aducă aportul dorit.

ADVERTISEMENT

Drăguș vine în locul lui Pușcaș

Pe lângă lipsa de formă, Iordănescu are încă un motiv pentru care a decis să îl lase pe Pușcaș acasă. Atacantul în vârstă de 27 de ani este suspendat pentru partida cu Belarus. Pușcaș a primit cartonaș galben în minutul 34 al duelului contra celor din Kosovo și este obligat să stea o etapă.

Pușcaș a fost intens criticat de către oamenii din fotbal pentru forma slabă arătată în ultima vreme. Ajuns în sezonul trecut la Genoa în Serie B, Pușcaș și-a pierdut încet, dar sigur, locul de titular în atacul italienilor. Acesta a jucat în doar 2 partide pentru Genoa în acest an și nu a reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

Vârful carierei lui Pușcaș a fost atins în sezonul 2019 – 2020. Atunci, Reading îi plătea lui Inter nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru a-l aduce în Anglia. Primul sezon la Reading a fost unul reușit. Pușcaș a marcat atunci de 12 ori în 38 de partide.

În locul lui Pușcaș va veni la lot Denis Drăguș. În vârstă de 24 de ani, Drăguș și-a relansat cariera în Turcia. Sub comanda lui Marius Șumudică, Drăguș a reușit 2 goluri în 3 partide pentru Gaziantep. Drăguș a fost adus în acest an în Turcia de la Standard Liege.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Puscas nu vine la nationala

 

ADVERTISEMENT