Sport

Răzvan Burleanu acceptă pedeapsa UEFA după România – Kosovo 2-0: “Dură, dar corectă!”

Răzvan Burleanu susţine că pedeapsa venită de la UEFA pentru incidentele din România - Kosovo este una dură, dar corectă din punct de vedere disciplinar.
23.09.2023 | 22:30
Razvan Burleanu accepta pedeapsa UEFA dupa Romania  Kosovo 20 Dura dar corecta
Răzvan Burleanu acceptă pedeapsa UEFA după România - Kosovo 2-0: "Dură, dar corectă!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România are de plătit 52.000 de euro şi în tribunele Arenei Naţionale vor avea voie doar copii sub 14 ani la meciul cu Andorra, după incidentele de la confruntarea cu Kosovo, întreruptă timp de 50 de minute.

Răzvan Burleanu acceptă pedeapsa UEFA după România – Kosovo 2-0: “E păcat!”

Răzvan Burleanu consideră că pedeapsa primită de “tricolori” este una dură, dar corectă, având în vedere că suntem recidivişti, iar împotriva noastră au fost mai multe capete de acuzare:

ADVERTISEMENT

”E o decizie dură, dar corectă totodată în ceea ce privește sancțiunile din punct de vedere disciplinar. De ce spun că e o decizie dură?

Cu siguranță că jucătorilor noștri le va lipsi susținerea suporterilor, susținere care i-a și împins de la spate în toată această perioadă de timp, mai ales în meciurile din acest an.

ADVERTISEMENT

E păcat că jucătorii noștri nu vor putea beneficia în continuare de susținerea propriilor suporteri, mai ales pe teren propriu. Când spun că e o decizie corectă mă refer mai ales la faptul că eram recidiviști, au fost mult mai multe capete de acuzare împotriva noastră.

“De data aceasta suntem puși în situația de a apela din nou la sprijinul copiilor”

Comisiile UEFA nu fac nicio distincție între 400 de suporteri și peste 30.000 de suporteri care au susținut într-un mod extraordinar echipa națională.

ADVERTISEMENT

Printr-o coincidență, înregistrăm 4 ani de zile de la un meci organizat fără spectatori, și de data aceasta suntem puși în situația de a apela din nou la sprijinul copiilor pentru a ne preda o lecție în ceea ce privește susținerea echipei naționale, așa cum au făcut-o acum patru ani de zile.

Suntem siguri că o vor face și pentru meciul cu Andorra”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Naţionala României este pe locul doi după şase meciuri disputate în campania de calificare pentru Euro 2024. “Tricolorii” au un punct în pus faţă de Israel, adversarul direct pentru ocuparea locului secund.

ADVERTISEMENT