Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pușcaș, tăvălit și după 2-0 cu Kosovo. „Ondulatul n-a avut nici ocazia cu Israel”

George Pușcaș a fost tăvălit serios și după victoria României, scor 2-0 cu Kosovo în preliminariile Euro 2024. Cornel Dinu l-a taxat pe atacantul naționalei.
14.09.2023 | 20:42
Puscas tavalit si dupa 20 cu Kosovo Ondulatul na avut nici ocazia cu Israel
George Pușcaș a fost pus la zid după România - Kosovo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost titular în victoria României, scor 2-0 cu Kosovo în preliminariile Euro 2024. Alegerea lui Edi Iordănescu a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK și i-a luat prin surprindere pe suporterii echipei naționale. Atacantul din Serie A a fost pus la zid din nou de Cornel Dinu, fostul selecționer al României.

Pușcaș, tăvălit și după 2-0 cu Kosovo. „Ondulatul n-a avut nici ocazia cu Israel”

George Pușcaș a jucat timp de o repriză în victoria României cu Kosovo, însă titularizarea atacantului l-a iritat pe Cornel Dinu. „Procurorul” a catalogat „sfidătoare” apariția lui George Pușcaș și l-a ironizat pe atacantul celor de la Genoa.

ADVERTISEMENT

„Ultimul lucru, care după părerea mea este sfidător, arată foarte multă încăpățânare, dar nu mă surprinde pentru că îmi aduc aminte de o scenă teribilă prin 70 și ceva cu nea Tinel. Plecam să ne plimbăm după ce mâncăm prin cantonament pe la Snagov și când îl vede cu o carte în mână pe Puiu Iordănescu. 

Și el care cunoștea familia. ‘Ce faci, mă, Puiule? Hai, bre, nea Tinele, lasă-mă. Eu citesc. Ce să citești, mă, tu. Taică-tu a pus sârmă ghimpată să nu treacă apa din curtea lui în curtea vecinului. Termină, mă, cu propaganda asta. 

ADVERTISEMENT

Cinismul total și sfidarea oricărei logici este din nou apariția lui Pușcaș. Ondulatul de data asta n-a avut nici măcar ocazia pe care a avut-o cu Israel. Nu a contat și pe bună dreptate cu un umor fin, Victor Becali spune: ‘Domne, să-l facem atacantul central al nostru pe viață’. Ai patru posturi pe care le ratezi”, a declarat Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

Cornel Dinu îl trage de ureche și pe Moruțan: „Aici pleacă de la educație”

Intrarea lui Olimpiu Moruțan pe teren s-a simțit în jocul „tricolorilor”, iar fotbalistul celor de la Ankaragucu a creat mai multe situații periculoase în preajma careului lui Kosovo. Cornel Dinu a remarcat aportul ofensiv adus de Moruțan, însă l-a criticat pe fotbalist pentru modul cum a ales să răspundă criticilor.

ADVERTISEMENT

„Încă o dată spun. S-a văzut când a intrat Moruțan. A avut acțiuni în partea dreaptă perpendiculare pe poartă. În momentul în care adversarul joacă 4-4-2, benzile sunt foarte importante.

Aici pleacă de la educație. Pe timpul nostru, antrenorii ne-au învățat de mici copii, când am debutat la 16, 17 ani, plus că era și școala, junioratul. Exista o anumită educație a mentorilor pe care îi aveam atunci în postura de antrenori. Jucătorul trebuie să vorbească pe teren, mai puțin cu vorbele.

ADVERTISEMENT

Tu arată cu mingea, cu trasul la poartă. Este de educație. Într-un fel toți își permit la ora actuală să spună ce vor și nimeni nu este în stare să-i tragă de mână. ‘Alo, tu vorbește pe teren. Lasă chestiile astea, să faci analiza jocului. Să schimbi tabela, să driblezi’”, a mai spus Cornel Dinu.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii se vede luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cornel Dinu l-a taxat pe Olimpiu Moruțan după declarațiile ironice

ADVERTISEMENT