News

George Simion: “Cine pune ștampila pe USR PLUS este trădător de țară”

George Simion, co-președintele partidului AUR, a declarat joi, la RTV că: "cei care pun ștampila pe USR PLUS sunt trădători de țară".
10.06.2021 | 22:26
George Simion Cine pune stampila pe USR PLUS este tradator de tara
George Simion: "Cine pune ștampila pe USR PLUS este trădător de țară". foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când liderul Alianței pentru Unirea Românilor are declarații dure la adresa USR PLUS, etichetându-i drept naziști în urmă cu două luni.

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, i-a transmis co-președintelui AUR într-un dialog televizat de acum câteva luni că îi este foarte greu să vadă ceva coerent în cadrul partidului său extremist.

ADVERTISEMENT

George Simon: “Cine pune ștampila pe USR PLUS este un trădător de țară”

“Proprietarul actual al combinatului de la Târgoviște are datorii de 40 de milioane de Euro la statul român, la noi toți. Singura formă prin care îi putem recupera vreodată de la acest așa-zis investitor rus este să preluăm combinatul care este încă în funcțiune.

Domnul Năsui nu este de acord cu naționalizare, deși este o dare în plată, este soluția pe care o cer angajații de acolo, oameni specializații, unii dintre puținii oțelari aflați în câmpul muncii.

ADVERTISEMENT

Vor fi disponibilizați, nu își vor mai găsi locuri de muncă, dar am înțeles că acești oameni vor să facă autostrăzi. Cu ce oțel, cu ce fier-beton?

Este singurul loc din România unde se mai produce așa ceva. Domnul Năsui prejudiciază bugetul de stat cu 45 de milioane de Euro și minte cu nerușinare.

ADVERTISEMENT

Spune că el va căuta un investitor strategic, dar nu va găsi. Acest combinat, cum au fost privatizate multe altele, a fost privatizat pe două milioane de euro și valorează cel puțin 40 de milioane după ce multe active au fost dărâmate.

Culmea, în Târgoviște, au reușit să refacă podul cu oțel din import, iar pentru viitoarele autostrăzi, dacă nu vor rămâne doar simulări, o să aducem oțel din Ucraina și Turcia…săracă țară bogată.

ADVERTISEMENT

Eram mic în anii ’90, nu puteam împiedica ce s-a întâmplat acum, acum sunt în Parlament, am 34 de ani și simt că trebuie să facem ceva, este de datoria noastră să împiedicăm acest jaf național.

Mai există resurse naturale care trebuie salvate și să producă pentru români, nu pentru găști și așa-ziși investitori strategici.

Toată lumea a agreat un viitor pentru combinatul de la Târgoviște, mai lipsește o singură semnătură, aceea a domnului Năsui.

Cine va mai pune ștampila pe USR PLUS este un trădător de țară, la fel cum sunt și ei dacă nu vor semna acest contract. Ei doresc ca statul român să nu mai aibă nimic!“, a declarat George Simion la RTV.

ADVERTISEMENT