News

George Simion, o nouă serie de declarații controversate. „Lumea o ia razna! Unii cred că sunt veioze. Femeile nu mai știu că sunt femei, bărbații nu mai știu că sunt bărbați”

George Simion, o nouă serie de declarații controversate. Liderul AUR a vorbit despre persoanele cu diferite orientări sexuale.
12.06.2023 | 09:12
George Simion o noua serie de declaratii controversate Lumea o ia razna Unii cred ca sunt veioze Femeile nu mai stiu ca sunt femei barbatii nu mai stiu ca sunt barbati
George Simion, o nouă serie de declarații controversate. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

George Simion, o nouă serie de declarații controversate. Liderul AUR, George Simion a vorbit în cadrul Congresului Partidului Republican despre rolul femeilor și al bărbaților în zilele noastre.

George Simion critică persoanele cu diferite orientări sexuale

Evenimentul a avut loc duminică, iar în cadrul acestuia liderul AUR a avut un discurs ieșit din comun. Totodată, Simion a vorbit despre persoanele cu diferite orientări sexuale, aducând critici acestora.

ADVERTISEMENT

„Lumea o ia ușor – ușor razna! Femeile nu mai știu că sunt femei, bărbații nu mai știu că sunt bărbați, inventează 72 de tipuri de gen, binar, non-binar, unii cred că sunt veioze, nu își mai dau seama că Dumnezeu a lăsat femeia să nască copii. Pe scurt, lumea înnebunește! 

Avem nevoie de normalitate, avem nevoie de forțe creștine, de forțe patriotice, care să pună familia la baza societății. Avem nevoie să creștem demografia României. Avem nevoie de soluții. Avem nevoie de oameni. Avem nevoie de acest program care se cheamă . Avem nevoie de unitate între noi”, a transmis George Simion.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul AUR a ținut să precizeze că pe scena politică din România este nevoie de partide noi, de „sânge proaspăt”. Simion a făcut referire și la alegerile din Statele Unite.

„Este nevoie de sânge proaspăt în politica românească”

„Este nevoie de sânge proaspăt în politica românească și este nevoie de partide noi pe scena politică românească. Sunt convins că la următoarele alegeri, în 2024, partidele care au condus România nu vor mai strânge o majoritate și, în sfârșit, România se va putea guverna singură. (…) Avem, în 2024, o luptă nu doar în țară. Partidul Republican din Statele Unite ale Americii, ce reprezintă forțele patriotice, sunt convins că va reuși să recucerească puterea în Statele Unite și va înfrânge blocul globalist. 

ADVERTISEMENT

Astăzi nu mai este vorba despre stânga și despre dreapta. Astăzi vorbim despre patrioți și globalisti. Avem ștampile, avem sigle de partid, avem filiale cu identități și cu personalități care vor candida în 2024. Pentru mine, dincolo de ștampile, de sigle, de statut de partid, mult mai importanți sunt oamenii. Și sunt astăzi aici și cred în victoria din 2024 pentru că eu cred în oamenii pe care îi vom avea în alianța noastră comună”, a declarat George Simion.

Amintim că duminică, 11 iunie, a avut loc congresul de lansare al Partidului Republican din România, la Palatul Parlamentului. Peste 800 de oameni au fost prezenți la evenimentul la care au participat președintele AUR, deputatul George Simion, și președintele Alianței Naționale Țărăniste, Radu Ghidău.

ADVERTISEMENT

Cu prilejul acestui eveniment, a fost adoptat programul formațiunii politice. De asemenea, în cadrul evenimentului, președintele republican Marian Cucșa își dorește ca AUR și Alianța Național Țărănistă să candideze pe liste comune la alegerile din 2024.

ADVERTISEMENT