Life

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare. Celebra cântăreață este însărcinată pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a oferit informația momentului. Îndrăgita artistă va fi mamă pentru a treia oară. Cum a reacționat soțul ei.
09.07.2023 | 16:45
Georgiana Lobont a dat vestea cea mare Celebra cantareata este insarcinata pentru a treia oara
Georgiana Lobonț a oferit informația momentului. Îndrăgita artistă va fi mamă pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere a dat vestea cea mare. Celebra cântăreață este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, după ce în ultimele zile a poftit foarte mult la fructe.

Georgiana Lobonț a oferit informația momentului. Îndrăgita artistă va fi mamă pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a oferit informația momentului pe social media. Îndrăgita artistă va fi mamă pentru a treia oară, în prezent având o fată și un băiat. Vedeta a făcut testul de sarcină pe drum, într-un lan de porumb.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a împărtășit această fericire prima oară cu internauții și abia apoi și-a informat părinții și persoanele apropiate. Partenerul său de viață, Rareș, s-a bucurat enorm pentru că își mai dorea un copil cu artista. Soțul vedetei a izbucnit în lacrimi.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă.

ADVERTISEMENT

Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mamă de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile… În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă!

Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii cei mai fericiți! Bunicii în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3!”, a mărturisit Georgiana Lobonț pe pagina personală de Instagram, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, în culmea fericirii

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii de când a aflat că urmează să fie mamă pentru a treia oară. Sarcina vedetei este abia la început și abia în momentul de față își explică de ce a poftit atât de mult la fructe în ultimele zile.

„Nu mai puteam de curioasă. Suntem amândoi foarte fericiți. Numai fructe mâncam în ultima perioadă. Acum înțeleg de ce”, a mai spus cântăreața de muzică de petrecere pe Internet. A fost felicitată de multe persoane.

ADVERTISEMENT

În urma mesajelor din mediul virtual vedeta s-a bucurat enorm și a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ea în aceste momente. Cel mai probabil în curând artista va reveni și cu alte informații.

ADVERTISEMENT