Life

Vedetă de muzică populară, însărcinată în trei luni: „O să-l cheme Andrei, ca pe tatăl lui”

O vedetă de muzică populară din România este însărcinată în trei luni! Îndrăgita artistă a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK.
29.06.2023 | 16:15
Vedeta de muzica populara insarcinata in trei luni O sal cheme Andrei ca pe tatal lui
Vedetă de muzică populară, gravidă în trei luni. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O vedetă de muzică populară a rămas însărcinată și a făcut primele dezvăluiri, în exclusivitate pentru FANATIK, despre bucuria pe care o trăiește!

Vedetă de muzică populară, însărcinată în trei luni. Primele declarații ale Siminei Stanciu

Simina Stanciu, cunoscută pentru colaborarea și prietenia cu Miruna Lazea, și nu doar pentru asta, va avea un băiețel, unul dorit de ea și partenerul ei. Minunea s-a produs în viața artistei după ce s-a împăcat cu fostul ei soț, Andrei Drăguț, cei doi trecând printr-o etapă mai puțin plăcută a relației.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au așezat, în timp, iar acum ce doi nu doar că se iubesc mai mult ca niciodată, dar sunt pregătiți pentru a-și asuma noi responsabilități, având în vedere că vor deveni părinți.

Simina a ținut mare petrecere ieri seară, pe 28 iunie 2023, chiar de ziua ei. În cadrul party-ului, vedeta a dezvăluit sexul bebelușului. Așa cum am precizat mai sus, buna prietenă a Mirunei Lazea va aduce pe lume, peste doar 6 luni, un băiețel pe care abia așteaptă să îl strângă în brațe.

ADVERTISEMENT

„A fost un copil pe care ni l-am dorit”

„Sunt însărcinată în trei luni și o săptămână. Tocmai am făcut o analiză din asta, de sânge, care îți spune mai repede ce sex va avea bebelușul. Este totul perfect.

A fost un copil pe care ni l-am dorit și care a ieșit din prima. M-am împăcat cu fostul soț, dar asta știe deja lumea. Aseară am făcut o petrecere de ziua mea. Atunci a fost și baby-reveal-ul, cu aproape toți cei dragi”, a declarat Simina Stanciu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Folclorista ne-a vorbit și despre unul din proiectele sale secrete, pentru care a filmat de curând. Este vorba despre videoclipul unei melodii pe care speră ca viitoarele mămici să o folosească la petrecerile de gender-reveal, tot mai la modă în ultima perioadă.

„Am filmat și pentru o melodie. Va fi imnul baby-reveal, pentru că nu mai există nicio melodie de genul ăsta. Zic eu că va prinde foarte bine, mai ales că încep să fie în vogă petrecerile de baby-reveal. Toate lucrurile decurg foarte bine în viața mea! Chiar nu am de ce să mă plâng”, ne-a mai mărturisit Simina Stanciu.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita vedetă de muzică populară ne-a mai spus că nu are de gând să renunțe la cariera artistică, fiind de părere că venirea pe lume a unui copil nu are de ce să împiedice visul ei de a cânta în continuare.

vedetă muzică populară
Simina Stanciu, vedetă de muzică populară

Bebelușul va purta numele tatălui și va fi botezat de duhovnicul celor doi: „Sunt foarte încrezătoare că totul va decurge fără probleme”

„La cariera de artistă nu voi renunța niciodată, din contră! Am evenimente programate și le voi onora pe toate. Am nunți până în noiembrie. Despre sarcină vreau să mai spun că momentul nașterii va fi exact în perioada cu sărbătorile de iarnă.

Consider că e un prilej bun să petrec timp cu bebelușul. Nu cred că o să refuz niciun eveniment. Sunt foarte încrezătoare că totul va decurge fără probleme”, a dezvăluit Simina Stanciu, pentru FANATIK.

Tânăra a spus și ce nume va purta micuțul aflat în burtică. Băiatul va avea același nume ca tatăl său: Andrei. „O să fie botezat de duhovnicul nostru, părintele Constantin Onu. El s-a  oferit să fie părinte spiritual. Ca mamă, cred că o să fiu una grijulie. Sper să nu întrec măsura”, a completat Simina Stanciu.

 

ADVERTISEMENT