Life

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate! „Am băgat direct cu antibiotice”

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Vedeta nu se simte deloc bine și a decis să se trateze cu antibiotice și alte medicamente.
29.03.2023 | 20:17
Georgiana Lobont are probleme de sanatate Am bagat direct cu antibiotice
Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Ce a pățit artista. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate! Cântăreața a povestit că s-a simțit așa rău că a trecut direct pe antibiotice pentru a scăpa de boală.

Georgiana Lobonț are probleme de sănătate. Ce a pățit artista

Georgiana Lobonț a vorbit pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate cu care se confruntă în acest moment. Artista a mărturisit că este extrem de răcită și a trebuit deja să ia antibiotice.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost plecată în Irlanda, unde a cântat și a spus că a început să se simtă rău din momentul în care a aterizat în București.

Georgiana Lobonț a spus că face tot ce este în putință pentru ca răceala să-i treacă, mai ales având în vedere că urmează să plece în vacanță.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a spus că a luat deja antibiotice și tot felul de medicamente și se dă cu uleiuri pe corp pentru a-i trece starea de rău.

„Ne pregătim, facem bagajele, pentru că mâine plecăm în vacanță. Eu sunt răcită, bocnă de răcită. Nu știu ce, Doamne, am făcut.

ADVERTISEMENT

Când am aterizat aici, în București, probabil, nu știu… De la aerul din Irlanda, habar nu am, dar sunt foarte răcită și am băgat direct cu antibiotice, cu medicamente, dau și cu uleiuri, cu de toate, ca să mă fac bine”, a spus ea.

Georgiana Lobonț nu se sperie de problemele de sănătate

Chiar și așa, vedeta a spus că este foarte optimistă că își va reveni foarte rapid și a spus că nu se sperie de o răceală, oricât de gravă ar fi ea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere i-a mai sfătuit pe fanii ei să fie mereu optimiști în tot ceea ce fac, pentru că lucrurile vor fi bune până la urmă, dacă mențin această atitudine pozitivă.

„Sunt convinsă că o să mă fac bine, că, întotdeauna, sunt bine când trebuie să fac câte ceva. Nu mă sperie pe mine nici măcar o răceală.

Nimic nu mă sperie pe mine, sunt mereu o optimistă și asta vă încurajez să faceți și voi. Dacă gândiți pozitiv, totul e de bine!”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși