Life

Georgiana Lobonț, enervată de o fană pe Internet. Ce i-a spus despre soțul ei: “Uneori depășim limitele”

Îndrăgita artistă de muzică populară s-a enervat cumplit după ce o fană a criticat stilul vestimentar al soțului ei.
21.10.2021 | 10:57
Georgiana Lobonț, enervată de o fană pe Internet. Ce i-a spus despre soțul ei: "Uneori depășim limitele". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a reacționat imediat după ce o fană a făcut un comentariu la adresa soțul ei, Rareș Ciciovan.

Aceasta a critica stilul vestimentar al bărbatului, iar artista s-a enervat cumplit și i-a răspuns imediat.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar artista a povestit în trecut că acesta și-a sacrificat cariera în stomatologie pentru a o ajuta pe ea.

Georgiana Lobonț, enervată de o fană pe Internet

Georgiana Lobonț a fost scoasă din sărite după ce a citit un comentariu pe pagina de Instagram. Totul a pornit de la o postare făcută de cântăreața de muzică populară. În fotografie ea și soțul ei mănâncă într-un local.

ADVERTISEMENT

Artista este îmbrăcată într-o rochie albă cu flori, în timp ce soțul ei poartă un tricou și o pereche de jeans cu petice.

O admiratoare i-a transmis că acesta ar trebui să-și aleagă cu mai multă grijă articolele vestimentare, iar artista s-a înfuriat imediat.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus despre soțul ei: “Uneori depășim limitele”

“Georgiana ești atât de elegantă dar la soțul tău nu te uiți deloc cum se tot îmbracă și la tv ai apărut f elegantă și soțul tău cu sacou și cravata și blugi rupți ….fi mai atenta și la el când ieșiți din casa și mai ales la Tv”, i-a transmis admiratoarea.

Georgiana Lobonț a reacționat imediat și a sfătuit-o să nu mai depășească anumite limite.

“Soțul meu se îmbracă fix cum vrea el. Îl iubesc fix așa cum arată. Își ia fix ce blugi vrea el, rupți sau cusuți, cravată sau nu, e fix problema lui. Atenți ar trebui să fim noi cu noi, NU noi cu alții!

ADVERTISEMENT

Fiecare are dreptul să se îmbrace cum vrea, să arate cum vrea, să vorbească și să facă ce vrea. Mă întreb dacă noi oamenii, putem să nu mai comentăm atât și să luăm omul fix așa cum e el!?

V-ați întrebat oare că poate îmi place la nebunie și mie și lui, nebunia în care apare peste tot în mediul public. Cred că uneori depășim limitele și avem impresia că prea le știm pe toate. Îmi plac oamenii exact așa cum sunt ei. Aia înseamnă să fii original. Mulțumesc”, a scris artista.

ADVERTISEMENT