Life

Georgiana Lobonț, în culmea fericirii! Un nou copil a venit în viața cântăreței

Georgiana Lobonț este extrem de bucuroasă și asta pentru că de acum va fi părinte spiritual pentru un copil născut de prietena ei, Lavinia Mariș.
12.03.2023 | 12:08
Georgiana Lobont in culmea fericirii Un nou copil a venit in viata cantaretei
Georgiana Lobonț, extrem de fericită. Fina ei a venit pe lume. Foto: Instagram Lavinia Mariș/ Instagram Georgiana Lobonț
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii! Prietena ei, cântăreața de muzică de petrecere Lavinia Mariș, a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care a trecut-o în acte cu numele Ștefania!

Georgiana Lobonț, mamă de fată și băiat, încă un copil în viața ei. Fina ei, Ștefania, a venit pe lume

Georgiana Lobonț va fi nașa de botez a micuței aduse pe lume de artistă, așa cum Lavinia a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Lavinia a devenit mămică pe 10 martie. Printre persoanele care au felicitat-o s-a numărat, evident, și nașa bebelușei! Proaspăta mămică a primit un like și de la o altă colegă de breaslă, Adina Popovici.

Mariș a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. A publicat și o fotografie în care o ține pe micuță la pieptul ei. Poza a fost făcută la scurtă vreme după ce a născut și a strâns peste 1.300 de aprecieri din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Lavinia a recunoscut că nu și-a putut ține în frâu lacrimile, însă acestea au fost, bineînțeles, unele de fericire. Cântăreața e gata să înceapă o nouă viață alături de soțul și fiica ei. Vedeta e gata să își ia în serios noul rol, acela de mamă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Maris (@lavinia.maris19)

Lavinia Mariș, mesaj emoționant după ce a născut: „Nu poți face tu atât de multe greșeli câte poate ierta mama și tatăl tău”

Pe lângă cariera muzicală, care va fi pusă pe pauză un timp, Lavinia va avea acum de muncit la creșterea fiicei sale. Aceasta i-a promis fiicei sale că îi va dedica tot timpul din lume. Îi garantează că va fi o mamă care o va asculta de fiecare dată când va avea nevoie de ceva, că va fi pentru ea oriunde s-ar afla.

ADVERTISEMENT

„Mereu îmi voi găsi timp să te ascult, să te îmbrățișez, să-ți dau un sfat atunci când îl ceri. Și, nu uita! Nu poți face tu atât de multe greșeli câte poate ierta mama și tatăl tău.

Vreau să îți spun că deja ești fata lui tata. Eram sigură că așa va fi. Tatăl tău este un om sensibil și foarte iubăreț, dar cu tine îl împart, promit!”, a scris Lavinia Mariș pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT