Life

Georgiana Lobonț, cadou de mii de euro. Ce a primit de Mărțișor de la soțul ei, Rareș

Georgiana Lobonț, dar de mii de euro. Ce i-a oferit partenerul de viață în prima zi de primăvară și ce spune despre căsnicie.
01.03.2023 | 13:50
Georgiana Lobont cadou de mii de euro Ce a primit de Martisor de la sotul ei Rares
Georgiana Lobonț, dar de mii de euro. Ce i-a oferit partenerul de viață în prima zi de primăvară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară se declară impresionată și bucuroasă de cadoul de mii de euro de la bărbatul cu care urmează să sărbătorească 7 ani de mariaj. Ce a primit de Mărțișor de la soțul ei, Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț, dar de mii de euro. Ce i-a oferit partenerul de viață în prima zi de primăvară

Georgiana Lobonț a primit un bolid de lux în prima zi de primăvară, subliniind că a fost ideea partenerului de viață de a schimba mașina. Cadoul primit de la Rareș este unul pentru 1 martie, o mare surpriză, dar și o necesitate pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

„Azi dimineață a venit soțul cu mașina, mi-a făcut surpriză de 1 martie, i-am zis că nu e doar surpriza mea, e surpriza noastră. Noi împlinim 7 ani de căsătorie pe 4 martie, dar el a zis că e cadoul pentru mine de ziua mea, că e și ziua mea luna viitoare.

Chiar acum conduc mașina, e superbă, e foarte tare, arată foarte bine și se conduce și foarte ușor. Sunt foarte încântată, era cumva o necesitate, noi teoretic locuim mai mult în mașină.

ADVERTISEMENT

Suntem tot pe drumuri, spectacole, concerte, e nevoie să ai o mașină care să-ți ofere confort și să te simți în siguranță, dar în principal să-ți ofere confortul ăla de care eu de exemplu am nevoie.

Obosesc fiind tot atât pe drumuri, peste tot prin țară, mașina asta îmi oferă tot ce am nevoie”, a declarat Georgiana Lobonț pentru spynews.ro, după ce a realizat mai multe postări pe social media.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, pasionată de mașini

Georgiana Lobonț a mai precizat că este pasionată de mașini, la fel și partenerul de viață. Cântăreața de muzică populară mai are în garaj o mașină tinerească, subliniind că bolizii îi conferă o plăcere, o anumită satisfacție.

Renumita interpretă este extrem de încântată de noua achiziție, dovadă că abia așteaptă să plece la drum, la spectacolele pe care le are programate în perioada următoare. Vedeta nu duce lipsă de evenimente.

ADVERTISEMENT

Solista se simte norocoasă pentru că face exact ce îi place și că prin intermediul pasiunii sale cunoaște foarte mulți oameni și ajunge să viziteze locuri noi. Georgiana Lobonț are numeroase concerte în străinătate.

ADVERTISEMENT