Life

Georgiana Lobonț, în doliu. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit

10.08.2020 | 20:05
Georgiana Lobont in doliu Una dintre cele mai importante persoane din viata ei a murit
Georgiana Lobonț, în doliu. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, cântăreața de muzică populară din Ardeal, trece prin momente cumplite după ce o persoană din familia sa a încetat din viață. Este vorba de bunicul ei care s-a luptat timp de 6 săptămâni cu noul tip de coronavirus, însă în cele din urmă a învins boala.

Artista a mărturisit că bătrânul în vârstă de 82 de a suferit un accident vascular care i-a fost fatal, la scurt timp după ce se vindecase de COVID-19. Prințesa muzicii populare din zona Ardealului avea o relație specială cu bunicul, bărbatul apărând într-un videoclip de-al cântăreței lansat în anul 2016.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Mizgan Macidon, bunicul solistei, a murit sâmbătă seara, la spitalul din Bistrița Năsăud. Acesta apăruse în videoclipul melodiei „Să fii tată-i lucru mare”, imagini care vor dăinui peste ani în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut.

Georgiana Lobonț, clipe dureroase. O persoană dragă a încetat din viață

Îndrăgita cântăreață a lăsat un mesaj emoționant în mediul online unde a postat și mai multe imagini cu bunicul ei drag. Georgiana Lobonț are numai cuvinte de laudă la adresa rudei sale care în tinerețe a lucrat în sistemul de învățământ.

ADVERTISEMENT

„În amintirea bunicului nostru… Mizgan Macidon… Dumnezeu să te odihnească-n pace, bunule!  Ați fost un om bun și am avut multe de învățat de la dumneavoastră.

Ați fost alături de noi în toate momentele vieții noastre, mai ales ale singurului dumneavoastră nepot, Rareș, pe care l-ați crescut și l-ați educat din primele lui zile de viață, cum ați știut mai bine.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că de azi o să ne vegheați din ceruri… dar mă bucur că am reușit prin acest videoclip să vă păstrăm viu în amintirea noastră pentru totdeauna.

Erați mândru de noi, de tot ce am realizat și mai ales de strănepoții, Irina și Edy. Suntem triști… Drum lin spre cer, domnule învățător!”, a scris artista pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii din mediul online i-au transmis artistei și familiei sale sincere condoleanțe, odihnă veșnică și drum lin către Cer. În clipa de față, interpreta de muzică populară pregătește cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe bunicul de care extrem de apropiată.

ADVERTISEMENT