Life

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii. Cei doi au făcut anunțul: ”Ne-ai luminat viața”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii. Este zi de mare sărbătoare în familia artistei, iar emoțiile ating și ele cote maxime.
29.04.2023 | 17:46
Georgiana Lobont si Rares Ciciovan sunt in culmea fericirii Cei doi au facut anuntul Neai luminat viata
Georgiana Lobont și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobont și Rareș Ciciovan se pot declara doi oameni cât se poate de împliniți. Sunt împreună de ani buni, au devenit și părinți, de două ori până acum, iar în momentul de față lucrurile par să le meargă mai bine oricând.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, în culmea fericirii

În ciuda zvonurilor privind divorțul dintre cei doi care au făcut înconjurul internetului, realitatea pare a fi cu totala alta. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt extrem de fericiți împreună, iar pentru ei, familia este cea mai importantă.

ADVERTISEMENT

Dovada cea mai clară o reprezintă cele mai recente postări ale artistei. Fiica sa și a lui Rareș Ciciovan a împlinit 4 ani. Evident, acest moment avea să fie sărbătorit cu o petrecere pe cinste. Artista a avut grijă ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic de ziua ei.

De asemenea, în rândurile scrise din dreptul imaginilor postate, Georgiana Lobont spune că cei doi copii le-au luminat viața, atât ei, cât și lui Rareș Ciciovan. Iar timpul a trecut atât de repede, încât artista nu realizează cum fiica sa a împlinit deja 4 ani.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, prințesa noastră! Te iubim! 4 anișori. Nu știu când au trecut …dar mă bucur că ne-ai luminat viața tu și frățiorul tău!”, a fost mesajul scris de Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare, pentru fiica sa.

Și nu este pentru prima oară când faimoasa artistă are grijă să își surprindă plăcut fiica. Și anul trecut de ziua ei, cea mică a avut o petrecere superbă. Atunci, aceasta a fost extrem de atentă la cadoul ales, având în vedere că cei doi copii nu trebuia să se certe între ei.

ADVERTISEMENT

Artista vrea să devină mamă din nou

Amintim că recent, Georgiana Lobonț a vorbit și despre ce de-al treilea copil. Artista spunea, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, că își dorește să devină mamă din nou. De asemenea, atât ea cât și Rareș Ciciovan și-ar fi dorit acest lucru.

Printre altele, cântăreața mai spunea atunci că provine dintr-o familie numeroasă. Astfel, ea la rândul ei își dorește să poată avea măcar trei copii. ”Îmi doresc (n.r. să rămână însărcinată), sper ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem și al treilea copil.

ADVERTISEMENT

Noi ne dorim. Adică eu mai mult, Rareș vrea să aibă grijă de mine și să mă menajeze, dar pentru că noi am crescut trei fete la părinți, vreau să duc tradiția mai departe și poate că bunul Dumnezeu o să ne mai dea un copil, dar momentan nu sunt însărcinată”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT