Life

Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș, un cuplu de fațadă? Ce au spus apropiații cântăreței

Georgiana Lobonț și Rareș, o relație de ochii lumii? Ce au dezvăluit prietenii artistei de muzică de petrecere despre divorț.
17.01.2023 | 14:00
Georgiana Lobont si sotul sau Rares un cuplu de fatada Ce au spus apropiatii cantaretei
Georgiana Lobonț și Rareș, o relație de ochii lumii? Ce au dezvăluit prietenii artistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și soțul său au format în ultimii ani un cuplu de fațadă? Ce au spus apropiații cântăreței după ce partenerul de viață al solistei a mărturisit că trebuia să se despartă de șatenă în urmă cu mai bine de 5 ani.

Georgiana Lobonț și Rareș, o relație de ochii lumii? Ce au dezvăluit prietenii artistei

Georgiana Lobonț și Rareș Civiovan au format o familie aproximativ 7 ani și sunt părinții a doi copii, însă mărturia bărbatului lasă de înțeles că au fost un cuplu de fațadă. Ce au spus apropiații cântăreței despre despărțirea surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Cel care a confirmat separarea este chiar partenerul de viață al solistei de muzică de petrecere, la scurt timp după vacanța de vis petrecută în Dubai. Frumoasa șatenă nu a oferit nicio reacție până în momentul de față.

„Sunt șocat, mă așteptam oarecum să se întâmple asta, dar în același timp speram să nu se întâmple. Ei de la început au rămas fix aceeași oameni așa cum i-am cunoscut, au rămas la fel de umani, la fel de sinceri, la fel.

ADVERTISEMENT

Nu i-a schimbat succesul și omenia în niciun fel. Neîntețelegeri sunt în orice cuplu”, a spus o persoană care face parte din anturajul artistei pentru spynews.ro.

Georgiana Lobonț și Rareș, pe drumuri diferite

Georgiana Lobonț este căsătorită de foarte mulți ani cu Rareș, cel care îi este manager. Bărbatul este cel care se ascunde în spatele succesului artistei de muzică de petrecere, el fiind la bază de meserie medic stomatolog.

ADVERTISEMENT

Originar din Dej, soțul vedetei nu a avut prea multe tangențe cu industria muzicală până când a început să o susțină pe solistă. Așadar, s-a sacrificat pentru a-i fi alături cântăreței care nu a șters nicio imagine cu tatăl copiilor săi.

În continuare există fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare, Georgiana Lobonț dezvăluind la un moment dat că partenerul de viață a investit o sumă uriașă în imaginea sa și a riscat totul pentru pasiunea ei.

ADVERTISEMENT

„Noi toți banii aceea i-am băgat în mine. Adică dacă se întâmpla ceva să ne despărțim… el a riscat, a băgat toți banii de la nuntă în mine.

41.000 de euro a costat apartamentul. Pe toți i-am băgat în promovare, am făcut cinci albume, i-am băgat în Facebook, în Youtube, în ținute, videoclipuri”, a declarat artista într-o emisiune de la Antena Stars, notează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT