Fotbal international

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, le-a luat mințile spaniolilor! Cum a impresionat la un show. Video

06.11.2020 | 11:26
Georgina Rodriguez iubita lui Cristiano Ronaldo lea luat mintile spaniolilor Cum a impresionat la un show Video
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a participat la cel mai urmărit show din Spania în ultimii opt ani de zile, “Masked Singer”, unde iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat publicul cu vocea sa foarte bună, fiind costumată într-un leu.

“Masked Singer” este o adaptare a show-ului sud-coreean “King of Mask Singer” și constă în vedete cântând cover-uri după cântece faimoase în timp ce sunt costumate din cap până în picioare și poartă măști pentru a își ascunde identitatea.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo a atras atenția unei planete întregi, Cristiano Ronaldo fiind cea mai urmărită vedetă pe instagram, iar iubita sa are și ea milioane de fani urmăritori, care vor să știe cât mai multe intimități din viața celor doi.

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a impresionat la show “Masked Singer Spania”

Georgina Rodriguez a atras privirile tuturor la cel mai urmărit show de televiziune din ultimii opt ani în Spania, cu audiențe de 27,4% și cea mai vizionată a sezonului, cu 3.740.000 de spectatori pe @antena3com. Înainte să își dea masca jos, Georgina Rodriguez a cântat melodia „Si Por Mi Fuera”, de Beret, iar prestația sa a entuziasmat juriul.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant al întregului sezon a fost momentul în care Georgina Rodriguez și-a dat masca jos, după ce toată sala i-a strigat numele: “A fost o mare onoare pentru mine să mă întorc în această țară și să particip la acest concurs”, a spus entuziasmată iubita starului portughez, care a fost urmărită de 4,4 milioane de telespectatori, după cum a detaliat și pe contul personal de instagram.

 

View this post on Instagram

 

Qué gran honor actuar en el estreno de MASK SINGER en España!!! ???✨ #MaskSinger arrasa como el mejor estreno de entretenimiento en España en 8 años con un 27,4% y lo más visto de la temporada con 3.740.000 espectadores en @antena3com. También consigue el minuto de oro con cerca de 4,4 millones de espectadores en el momento en el que yo me quito la máscara (el 30,2% de la audiencia). En redes sociales fuimos líderes: primer trending topic nacional, segundo mundial, 35 trending topics en total. Además, fue líder en share social y acumula +77.700 tuits y 40 millones de impresiones. El minuto de oro del día en redes se produjo a las 00:19h, con 1.995 tuits en un solo minuto, cuando se descubrió que YO estaba debajo de León ? Muchas gracias ❤️ @masksingera3 @antena3com @fremantleesp @susanauribarri @ivana_rh @alfinproducciones

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina are 26 de ani și a fost extrem de bucuroasă să revină în Spania. Iubita lui Ronaldo s-a costumat într-un leu, iar înainte ca juriul să ghicească cine este, a fost rugată să dea câteva indicii: “Îmi place șunca, șunca de calitate. Îmi mai place să mă uit la serialul meu favorit de pe canapeaua mea favorită și, poate, odată să fiu de cealalată parte a ecranului”, a spus Georgina.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au stat separați cât timp portughezul a fost infectat cu coronavirus

Deși cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, Ronaldo a făcut un sacrificiu și s-a izolat de ea și copii în perioada de două săptămâni în care a fost infectat cu COVID-19, locuind pe un alt etaj al imensei sale vile situate într-un cartier select din Torino. Cei doi au împreună o fetiță de doi ani, dar asta nu a oprit-o pe Georgina să fie ca o mamă și pentru ceilalți copii ai portughezului, de care este foarte apropiată.

Un alt lucru interesant care a ieși la iveală în ultimele zile, este prietenia Georginei Rodriguez cu iubita lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, argentianul fiind cel mai mare rival al portughezului din ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

Soția lui Leo Messi a postat pe instagram o fotografie cu Thiago, fiul cel mare al cuplului argentinian, care a împlinit opt ani, iar Georgina Rodriguez a reacționat la postarea Antonelei Roccuzzo: “Cât de repede cresc, felicitări!”, a fost mesajul modelului internațional. Peste 11 mii de aprecieri a primit comentariul partenerei lui Cristiano Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

Feliz Cumple Thiagui❤️ No tengo palabras para decirte todo lo que sos para nosotros! Siempre con una sonrisa y esa paz que transmitis❤️ TE AMAMOS y te voy a seguir llenando de besos aunque no te guste ?

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

 

ADVERTISEMENT