News

Georgina Rodriguez, dezvăluiri picante despre relația cu Ronaldo: „M-a cucerit cu frumusețea sa”

06.05.2020 | 20:34
Georgina Rodriguez dezvaluiri picante despre relatia cu Ronaldo Ma cucerit cu frumusetea sa
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri picante din relația cu starul portughez
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez este iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, sunt împreună de aproape patru ani, iar de curând a făcut unele dezvăluri picante din relația lor într-un interviu acordat presei italiene. Ea a povestit pasiunea pentru muzică și dans, dar și dezinteresul total pentru fotbal până la relația cu vedeta lui Juventus. Discuția cu reporterii a avut loc după Festivalul de Muzică de la San Remo, unde Georgina a fost co-prezentatoare.

A fost una dintre ultimele sale apariții publice înainte de nenorocirea numită COVID, care a pus stăpânire pe întreaga lume. Imediat după Festivalul de la San Remo, unde a înfierbântat mințile spectatorilor și telespectatorilor, Georgina s-a retras împreună cu Ronaldo și copiii în Insula Madeira, petrecându-și timpul în izolare până zilele trecute, când s-au reîntors în Italia.

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri picante din relația sa cu starul portughez

„Ador cultura italiană”

Este muzica un element important în viața ta?

– Mama ne-a pus mereu să o ascultăm pe Laura Pausini. De asemenea, Eros Ramazzotti și Tiziano Ferro au făcut parte din muzica alături de care am crescut. Pot spune că ador cultura italiană.

Este San Remo o expunere importantă pentru tine?

– Sunt o persoană cunoscută, dar ceea ce vreau cu adevărat este să arăt cine sunt, să fiu descoperită de oameni și nu cred că există un loc mai bun decât acest festival. Este o plăcere și o mândrie că am fost aleasă pentru a prezenta muzica superbă care s-a cântat acolo.

ADVERTISEMENT

De ce ai acceptat?

– Deși copiii sunt cel mai important lucru pentru mine, sunt femeie și vreau să lucrez, să fiu independentă. Nu trebuie să-mi neglijez sfera profesională și îmi place să profesez în domeniul artistic. San Remo este un festival renumit în Spania și unul dintre cele mai frumoase din lume.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, i-a înnebunit pe spectatorii și telespectatorii Festivalului de la San REmo

„Visul meu era să mă dedic modei și să devin fotomodel alături de sora mea”

De unde vine pasiunea ta pentru dans?

– Am făcut dans clasic de la 3 până la 17 ani. Necesită rigoare, sacrificiu zilnic, iar acest lucru m-a făcut să-mi țin capul pe umeri și să dezvolt voința de a progresa în fiecare domeniu al vieții.

ADVERTISEMENT

Când erai copil ce ți-ai dorit să devii?

– Nu voiam să devin dansator profesionist, visul meu era să mă dedic modei și să devin fotomodel alături de sora mea. Ne-am propus să mergem la Madrid să studiem și să lucrăm în acest domeniu. Și asta am făcut.

De ce ai renunțat la dans?

– Este un domeniu scump, necesită mult timp și mulți bani. Părinții au făcut sacrificii mari pentru mine și sora mea. De când eram copil am fost responsabilă și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fiu de ajutor în casă.

ADVERTISEMENT

„Starea mea financiară este foarte bună, dar îmi poate aduce și probleme. Uneori nu este ușor să ai mulți bani, pentru că trebuie să fii cumpătat. Desigur, averea mă ajută să am tot ce îmi doresc, însă nu îmi poate aduce anumite lucruri mult mai importante”Georgina Rodriguez

Ce a urmat?

– Am început să dau lecții de dans unor fete pentru a-mi plăti cursul. Între timp, corpul meu s-a schimbat și am înțeles că nu voi deveni niciodată dansator profesionist, așa că am decis să-mi urmez alte obiective.

Georgina Rodriguez, dezvăluiri picante de la prima întâlnire cu Ronaldo: „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa”

Cum ai ajuns la Madrid?

– În timpul unei călătorii la Madrid m-am oprit pe una dintre străzile principale și mi-am încercat norocul la o agenție de modă. M-au acceptat și am lucrat un timp acolo, apoi într-un magazin. Am avut noroc, dar am și muncit mult.

Cum a fost prima întâlnire cu Ronaldo, de la magazinul Gucci?

– M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Sunt foarte timidă și poate acest lucru m-a făcut să fiu mai agitată în fața unei persoane care, cu o singură privire, mă atinsese profund. Apoi, felul în care mă tratează Cristiano, grija și dragostea pe care mi le poartă au făcut totul.

Cum e să călătorește alături de Ronaldo?

– Încercăm mereu să trecem neobservați, dar alături de Cristiano acest lucru este imposibil. Chiar dacă încearcă să-și camufleze aspectul, mersul său îl trădează. Este incredibil faptul că primii care îl recunosc sunt copiii!

Cum ai fost privită la locul de muncă după ce ai apărut alături de el?

– Situația a devenit insuportabilă. Oamenii mă urmăreau și mă sunau la telefon. Reporterii veneau la magazin pretinzând că sunt clienți. Treptat, am început să lucrez în culise pentru a reduce curiozitatea agresivă a presei. La un moment dat nu am mai rezistat, am demisionat, dar erau mereu pe urmele mele.

„Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”Georgina Rodriguez

Ieși vreodată singură la cumpărături?

– Nu pot ieși în siguranță pe stradă, deoarece întotdeauna există cineva care vrea să mă fotografieze. De aceea, întotdeauna trebuie să-mi fac griji pentru siguranța mea.

Când ți-ai dat seama că frumusețea ta este un atu?

– A fost o perioadă când m-am simțit ca o rață urâtă: subțire, timidă, temătoare. În adolescență, corpul meu s-a schimbat și am început să atrag atenția. Sora mea spune că nu poate merge alături de mine pentru că toată lumea se uită doar la mine. În cele din urmă, rățușca cea urâtă a devenit o lebădă.

„Nu-mi place fotbalul, mă uit doar pentru a-l vedea pe Cristiano jucând”

Cât de mult îți place fotbalul?

– Nu pot să spun că îmi place, mă uit acum doar pentru a-l vedea jucând pe Cristiano. Este singurul care reușește să mă emoționeze în timpul unui meci. Sunt norocoasă să fiu iubita celui mai bun fotbalist din toate timpurile. Când este pe teren, experimentează un număr infinit de emoții. Nu are rivali.

Cum este viața voastră de familie?

– Ducem o viață privilegiată, dar amândoi provenim din familii umile. Am muncit din greu pentru a obține ceea ce avem și aceasta este învățătura pe care vrem să le-o transmitem copiilor noștri. Vrem să fie luptători așa cum suntem noi. Sacrificiul, disciplina, sentimentul de responsabilitate, visele, perseverența și recunoștința sunt valori pe care vrem să le transmitem zilnic.

Ce înseamnă disciplina în casa voastră?

– Viața noastră se bazează pe dăruire și concentrare totală față de tot ce avem. Având o existență sănătoasă și ordonată, experimentăm un sentiment de fericire. Spre exemplu, rareori pornim televizorul. Singurele programe pe care le urmărim sunt cele de desene animate.

Ce experiențe le oferiți copiilor voștri?

– Vreau să-i fac pe copiii mei protagoniști ai unei vieți speciale. Îi duc să călărească ponei, îi duc la munte, la mare, dansăm, cântăm și ne jucăm împreună. Cristiano și cu mine vrem să le oferim cea mai bună educație posibilă și să construim o familie minunată. Ei trebuie să fie smeriți și să nu-și piardă niciodată percepția asupra realității.

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo și copiii au petrecut ultimele două luni în izolare în Insula Madeira

„Dumnezeu este întotdeauna lângă mine”

Sunteți unul dintre cele mai active cupluri social media. Cum vă descurcați cu acest lucru?

– Familia noastră generează multă curiozitate, iar prin intermediul rețelelor de socializare suntem capabili să le mulțumim oamenilor pentru afecțiunea pe care ne-o oferă în fiecare zi. De asemenea, îmi place să împărtășesc proiectele de solidaritate la care participăm. Acest lucru ne face mai buni, ne face bine și ne ține cu picioarele pe pământ.

  • 300.000 de euro câștigă săptămânal Georgina numai din publicitatea pe care o face pe Instagram pentru diferite mărci
  • 15,4 milioane de fani are Georgina pe Instagram

Există și oameni care nu sunt tocmai politicoși. Cum te descurci cu ei?

– La început mă enervam, dar acum m-am obișnuit. Există persoane invidioase și care încearcă să facă rău prin atacuri, minciuni și insulte, dar m-am obișnuit cu ideea că nu poți fi pe placul tuturor. Dar dacă se depășesc limitele, nu ne rămâne decât să denunțăm profilul și să-l blocăm. Uneori primim amenințări și acest lucru este cu adevărat intolerabil.

Ești o persoană religioasă?

– Am fost mereu. În cele mai dificile momente I-am cerut ajutorul lui Dumnezeu, care m-a ascultat mereu, iar în cele mai fericite I-am mulțumit. Domnul este întotdeauna lângă mine și familia mea.

  • 26 de ani a împlinit Georgina Rodriguez pe 26 ianuarie
  • 35 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
ADVERTISEMENT