Sport

Gerard Pique, vorbe la superlativ despre Lionel Messi. “A fost total altceva față de Cristiano Ronaldo”

Lionel Messi a fost lăudat de Gerard Pique pentru cariera pe care a avut-o până acum și a fost comparat direct cu rivalul său, Cristiano Ronaldo.
20.03.2024 | 17:14
Gerard Pique vorbe la superlativ despre Lionel Messi A fost total altceva fata de Cristiano Ronaldo
Gerard Pique, despre Lionel Messi. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Legenda Barcelonei a împărțit marea scenă a fotbalului de cel mai înalt nivel cu rivalul Cristiano Ronaldo timp de aproximativ două decenii. În urma tuturor performanțelor, Gerard Pique, fost coleg cu cei doi giganți ai acestui sport, îl vede pe Lionel Messi ca fiind un jucător diferit față de portughez.

Gerard Pique, vorbe la superlativ despre Lionel Messi. “A fost total altceva față de Cristiano Ronaldo”

Gerard Pique a împărțit vestiarul cu Lionel Messi la Barcelona, dar și alături de Cristiano Ronaldo la Manchester United. Fostul fundaș al catalanilor a oferit un interviu pentru SkySport în care a discutat și despre rivalitatea dintre cei doi fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Pique și-a arătat admirația față de Messi, însă nu a negat nici calitatea pe care Ronaldo a arătat-o în toți acești ani. Amândoi fiind, poate, cei mai mari fotbaliști din istorie.

Gerard Pique a mărturisit doar că legenda Barcelonei are un plus față de toți ceilalți jucători. Argentinianul a surprins prin calitatea sa diferită și prin unicitatea pe care o are în stilul de joc.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Interi Miami impresionează prin reușitele din teren, dar și din afara acestuia. Fiind fotbalistul cu cele mai multe Baloane de Aur, 8, dar și cel care are cele mai multe trofee câștigate, 44. Aceste lucruri, pe lângă numeroasele recorduri individuale.

“Leo Messi a fost cu totul altceva față de restul jucătorilor. Desigur că uneori puteam să văd în timpul meciului ce făcea. Dar la antrenamente a trebuit să sufăr. Nu era bine deloc, trebuia să alerg mult după el. A fost foarte diferit față de tot ce am văzut.

ADVERTISEMENT

Am avut oportunitatea să împart alături de Cristiano Ronaldo la Manchester United. A fost foarte bun, la cel mai înalt nivel. Și a demonstrat asta în toată cariera lui.

A concurat tot timpul cu Leo în ceea ce privește Balonul de Aur și în toate celelalte trofee pe care le-a câștigat. Dar cred că Leo a fost ceva total diferit”, a spus Gerard Pique despre Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a accidentat și va absenta de la partidele Argentinei

Convocat inițial de selecționerul Lionel Scaloni pentru cele două meciuri amicale ale Argentinei, Leo Messi s-a văzut nevoit să-și anunțe absența. Motivul ține de accidentarea suferită la un joc din Champions Cup. O leziune care s-a dovedit mai gravă decât a părut la prima vedere.

Superstarul lui Inter Miami a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în victoria cu Nashville FC din optimile de finală ale Champions Cup. Dar a părăsit terenul accidentat după doar 5 minute trecute din repriza secundă.

Campionul mondial în vârstă de 36 de ani a suferit o leziune la mușchiul ischiogambier al piciorului drept. Medicii i-au recomandat câteva zile de pauză pentru a se putea reface complet și a fi apt pentru următoarele partide ale celor de la Inter Miami.

Așa stând lucrurile, Messi a fost nevoit să renunțe la jocurile amicale cu naționala Argentinei și i-a transmis decizia sa lui Scaloni. Ținând cont că este vorba de partide fără însemnătate, argentinienii și-au dat acordul ca fotbalistul să nu mai vină.

ADVERTISEMENT