Sport

Veste groaznică pentru Argentina și Inter Miami. Medicii au confirmat accidentarea lui Leo Messi. Cât lipsește

S-a confirmat știrea care îi va supăra pe suporterii Argentinei și pe fanii lui Inter Miami. Staff-ul medical al celor de la Miami a confirmat.
16.03.2024 | 21:31
Veste groaznica pentru Argentina si Inter Miami Medicii au confirmat accidentarea lui Leo Messi Cat lipseste
Echipa medicală a celor de la Inter Miami a confirmat accidentarea argentinianului. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Lionel Messi își îngrijora fanii, ieșind accidentat după 50 de minute joc. Argentinianul a fost schimbat în meciul cu Nashville, partidă din optimile Ligii Campionilor CONCACAF.

S-a accidentat, dar a fost omul meciului

Lionel Messi a simțit accidentarea și a făcut semn de schimbare. Până la acel moment, argentinianul rezolvase deja calificarea pentru echipa patronată de David Beckham. Messi și-a ajutat formația cu un gol și o pasă de gol, astfel Inter Miami s-a calificat în sferturile competiției.

ADVERTISEMENT

Echipa care l-a transferat de curând și pe Luis Suarez, Inter Miami, urmează să joace săptămâna viitoare în sferturile competiției similare Ligii Campionilor din Europa, cu mexicanii de la Monterrey.

Medicii au confirmat accidentarea

Vedeta celor de la Miami nu s-a mai antrenat cu colegii săi și a fost suspus unor teste de către echipa medicală a formației americane. A venit și verdictul medicilor, veste care nu a picat deloc bine pentru fanii lui Inter Miami, dar mai ales pentru suporterii naționalei Argentinei.

ADVERTISEMENT

Astfel, campionul mondial în vârstă de 36 de ani, Lionel Messi, suferă o leziune la mușchiul ischiogambier al piciorului drept. Leziunea musculară este genul de accidentare care apare mult mai des la fotbaliștii care trec de vârsta de 30 de ani.

Fotbalistul ales de Ronaldo în echipa sa ideală, Leo Messi, nu a fost inclus în lotul celor de la Inter Miami pentru partida de duminică dimineața. Cu Messi menajat, Inter Miami o întâlnește pe în Major Soccer League pe DC United.

ADVERTISEMENT

Echipa lui David Beckham speră să-l refacă pe argetinian până la mijlocul săptămânii viitoare. Oficialii lui Inter Miami își doresc enorm ca Messi, omul decisiv în majoritatea partidelor, să revină în sferturille Ligii Campionilor CONCACAF

Informația a ajuns și la oficialii federației argentiniene. Selecționerul “pumelor”, Lionel Scaloni, îl convocase pe Lionel Messi pentru acțiunea de la finalul lunii martie. Însă, prezența starului sud-american este deocamdată incertă.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială în exercițiu, naționala Argetinei, va discupa două jocuri amicale la finalul lunii martie, în Statele Unite. Echipa antreantă de Lionel Scaloni are programate meciuri test cu El Salvador (22 martie) și Costa Rica (26 martie).

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: