Sport

Gest caritabil făcut de unul dintre jucătorii Universității Craiova. Olteanul este ajutorul lui Moș Crăciun. Foto

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cu această ocazie un jucător al Universității Craiova a oferit un tricou semnat de toți coechipierii săi, pentru o cauză nobilă.
09.12.2022 | 20:10
Gest caritabil facut de unul dintre jucatorii Universitatii Craiova Olteanul este ajutorul lui Mos Craciun Foto
Gest caritabil făcut de unul dintre jucătorii Universității Craiova. Olteanul este unul dintre ajutoarele lui Moș Crăciun. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Folosit titular atât de Laszlo Balint, cât și de Mirel Rădoi în acest sezon din SuperLigă, Mihai Căpățînă este unul dintre cei mai constanți jucători ai Universității Craiova. Mijlocașul „alb-albaștrilor” a donat un tricou oficial, pentru o licitație caritabilă.

Mihai Căpățînă, gest emoționat pentru copiii dintr-un centru din România. Jucătorul Universității Craiova este unul dintre ajutoarele lui Moș Crăciun

Mijlocașul Universității Craiova s-a hotărât să le facă un Crăciun mai fericit copiilor de la Centrul „Sfânta Tatiana” din Satu Mare. Acesta a avut nevoie de ajutorul tuturor coechipierilor de la formația din Bănie, pentru a duce la bun sfârșit această „misiune”.

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă a strâns toate semnăturile jucătorilor Universității Craiova pe tricoul purtat la formația din Bănie și l-a trimis, pentru a fi scos la licitație. Suma de bani obținută vor ajunge la copii dintr-un centru din Satu Mare.

„Licitație caritabilă!!! Mihai Căpățînă este anul acesta unul dintre ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru copii din Satu Mare. Din partea jucătorului am primit tricoul din imagine, semnat de toți «Leii din Bănie». Prețul de pornire este de 400 de ron. 

ADVERTISEMENT

Licitația începe acum și se termină duminică, 18.12.2022, la ora 20:00(8:00 PM). Vă rog să licitați la postarea originală, cea de pe pagina mea și nu la cele distribuite. Banii stânși în urma acestui eveniment vor ajunge la Centrul De Zi Pentru Copii «Sfânta Tatiana» Satu Mare. Locul unde primesc sprijin peste 100 de copii din medii defavorizate. 

Grupa specială de karate formată din copii diagnosticați cu Autism, Asperger, ADHD, Dislexie și defecte motrice de la ACS. Okinawa Dojo Satu Mare. Sportivi medaliați la Campionatul European și Mondial de Karate.
Vă mulțumim!”,a transmis inițiatorul licitației.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova boicotează împotriva firmelor din Austria

Oltenii le-au transmis suporterilor că vor boitoca companiile cu capital austriac, după ce Austria a blocat aderarea României în Spațiul Schengen. Fanii Universității Craiova au lăudat inițiativa formației din Bănie și mulți dintre aceștia au transmis că vor proceda la fel.

Finanțatorul „alb-albaștrilor” a comentat boicotul împotriva firmelor austriece, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Mihai Rotaru a declarat că s-a simțit revoltat, după ce Austria le-a blocat românilor liberul acces la circulație în spațiul european.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am simțit umilit, m-am simțit furios, m-am simțit revoltat, cred că la fel v-ați simțit și dumneavoastră și 20 de milioane de români. În acest caz avem parte de un atentat al unei națiuni, națiunea austriacă, asupra unei alte națiuni, națiunea română. Și aici trebuie să reacționăm sau să fim uniți.

Aici a fost afectat dreptul nostru de a circula, dreptul nostru de europeni. Au lovit în noi, cei care timp de zeci de ani și-au mărit profiturile, au exploatat resursele naturale ale României, au exploatat finanțele românești, au exploadat asigurările românești și multe, multe alte domenii de activitate au continuat să exploateze”, a declarat Mihai Rotaru.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT