News

Gest de neînțeles. Un brașovean a chemat salvarea, apoi i-a agresat pe medici

Tânărul de 26 de ani a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj medical, spunând că se simte rău. Ce a urmat este de neînțeles.
06.09.2023 | 18:46
Gest de neinteles Un brasovean a chemat salvarea apoi ia agresat pe medici
Un brașovean a chemat salvarea, apoi i-a agresat pe medici. Colaj Fanatik/ Foto: Codlea-info.ro
ADVERTISEMENT

Gest de neînțeles al unui brașovean de 26 de ani. Tânărul a chemat salvarea, apoi i-a agresat pe medici. Incidentul ieșit din comun s-a petrecut, miercuri, în orașul Râșnov. Bărbatul a sunat la 112 și a spus că se simte rău, motiv pentru care are nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanță.

Un brașovean a chemat salvarea și i-a agresat pe medici

La locul solicitării a sosit un echipaj al Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov, din cadrul staţiei Râşnov. Însă, medicii au constatat că cel care le ceruse ajutorul se afla într-o stare de agitație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânărul a devenit violent cu reprezentanții SAJ, deși nu avea niciun motiv. El i-a atacat pe medici, fără ca aceștia să apuce să îl consulte. Totodată, pentru că aceștia au fugit de furia bărbatului și s-au baricadat în ambulanță, tânărul s-a enervat și mai tare. Astfel, el a lovit cu pumnii caroseria și geamul mașinii, pe care l-a spart.

„La faţa locului, s-a prezentat o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Râşnov, moment în care apelantul s-ar fi manifestat violent distrugând geamurile autospecialei de ambulanţă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta ar fi ameninţat cu acte de violenţă unul din membrii echipajului de Ambulanţă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cele din urmă, echipajul medical a solicitat sprijinul polițiștilor. Agenții ajunși la fața locului l-au încătușat pe brașoveanul de 26 de ani. El este cunoscut ca având un comportament violent.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost internat la psihiatrie

De asemenea, în trecut el a fost internat la secțiile de psihiatrie. Medicul său bănuiește că bărbatul nu și-ar fi urmat tratamentul pentru problemele de comportament pe care le are, a precizat acesta pentru Știrile Pro Tv.

„A dat doi pumni în caroseria mașinii și a venit direct la geamul meu și a dat un pumn atât de puternic încât a spart imediat geamul și am avut cioburi și în gură și peste tot. Agresorul a găsit o sticlă de bere pe jos, a spart-o și a început să îl fugărească pe colegul asistent”, a transmis medicul de pe ambulanță, Ramona Bădăran, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Tânărul a ajuns la spital, pentru a primi îngrijirile necesare. Totodată, oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de distrugere, tulburarea ordinii, liniştii publice şi ameninţare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: