Fotbal intern

Gest impresionant făcut de Ionuț Negoiță! Patronul lui Dinamo oferă camere gratis în hotelul lui pentru medicii care luptă cu coronavirusul

25.03.2020 | 14:57
Gest impresionant facut de Ionut Negoita Patronul lui Dinamo ofera camere gratis in hotelul lui pentru medicii care lupta cu coronavirusul
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a făcut un gest impresionant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului, punând la dispoziție pe gratis camere în hotelul pe care îl deține.

Gestul impresionant făcut de Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță a explicat gestul impresionant pe care l-a făcut și consideră că în aceste momente toți românii trebuie să fie uniți, motiv pentru care a pus la dispoziție camerele hotelului pe care îl deține:

ADVERTISEMENT

„Consider că în astfel de momente grele pentru țară trebuie să facem tot ce putem pentru a ajuta.

„Sper ca tot mai mulți oameni de afaceri cu posibilități să strângă rândurile și să ajute pe cât posibil pentru a trece mai ușor peste momentele dificile prin care trecem”, a spus Ionuț Negoiță pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Mulțumiri de la Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, i-a transmis mulțumiri lui Ionuț Negoiță printr-o postare pe rețelele de socializare:

„Mulțumesc celor care au înțeles cât de importantă este solidaritatea față de semeni și care ne-au ajutat și au oferit spații de cazare eroilor din spitalele din București!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc Grupului Rin Hotels, Domnului Ionuț Negoiță, care a răspuns apelului nostru și a pus la dispoziția Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internați bolnavi de coronavirus și care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă”.

„Astfel, începand de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziția medicilor și asistentelor din Capitală, fără plată, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă și pentru a rămâne peste noapte”, a continuat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

„Transportul acestora este, de asemenea, asigurat. Astfel de gesturi ne determină să credem că vom depăși, împreună, această gravă criză din sămătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, a mai scris Gabriela Firea pe contul său oficial de Facebook.

  • 46 de ani a împlinit Ionuț Negoiță pe 30 ianuarie
ADVERTISEMENT