Life

Gest neașteptat din partea unor concurenți de la ”Casa Iubirii”. Andreea Mantea, uimită

Doi concurenți de la ”Casa Iubirii” au uimit pe toată lumea. Ce gest au făcut în cadrul emisiunii. Andreea Mantea a rămas uimită.
26.06.2023 | 23:44
Gest neasteptat din partea unor concurenti de la Casa Iubirii Andreea Mantea uimita
De ce a rămas Andreea Mantea uimită de cei doi concurenți. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

În ”Casa Iubirii” au loc momente tot mai interesante între concurenți. Fetele și băieții care au venit să-și găsească sufletul pereche surprind adesea prin gesturile lor. În ediția de luni a emisiunii, doi participanți au lăsat-o și pe Andreea Mantea fără cuvinte.

Concurenții de la ”Casa Iubirii” care au uimit pe toată lumea. Ce gest au făcut

Doi concurenți de la ”Casa Iubirii” și-au furat un sărut la începutul acestei săptămâni, chiar în timpul emisiunii, de față cu colegii lor. Aceștia din urmă nu se așteptau să-i vadă într-o astfel de ipostază, căci sunt despărțiți de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Radu și Cristina și-au dat din nou frâu liber sentimentelor, după o perioadă în care dădeau de înțeles că nu vor să mai aibă o legătură amoroasă. În timpul unui joc, cei doi au decurs la o faptă care nu li s-a cerut, anume să se sărute.

Restul fetelor și băieților din casă au fost surprinși când i-au observat pe Cristina și pe Radu, din nou, sărutându-se. Ca atunci când formau un cuplu și își promiteau iubire eternă. Mai mult, Radu i-a spus unei noi concurente care a pășit în format că nu-și dorește să înceapă o relație cu ea, fiindcă este împreună cu Cristina.

ADVERTISEMENT

”Irina, noua concurentă: Ești cu Cristina?

Radu: Da.

Robert: De când?”, a fost dialogul dintre Radu și Irina, noua concurentă din emisiunea Casa Iubirii. Auzind acestea, Andreea Mantea a intervenit și l-a ironizat pe Radu. Cristinei nu i-a venit să creadă când a aflat de la Andreea Mantea ce a declarat fostul ei partener.

Andreea Mantea, uimită de Radu și Cristina

”Mulțumim că ne-ai informat și pe noi, am aflat și noi. Putem să o anunțăm și pe Cristina?”, a fost reacția Andreei Mantea, către Radu, după care i s-a adresat Cristinei: Am aflat ceva și voiam să te anunț și pe tine, ca să știi și tu. Radu a spus că este cu tine (Andreea Mantea, adresându-i-se Cristinei, n.r). A fost întrebat dacă are prietenă și a spus că este cu tine”,  a mai spus Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

”Nu cred!”, a răspuns Cristina când a auzit de la Andreea Mantea că Radu i-a precizat noii concurente că formează un cuplu cu ea. Rămâne de văzut mai departe dacă sărutul celor doi a fost unul sincer, dar și dacă Radu a fost la fel de sincer prin cele afirmate.

Emisiunea ”Casa Iubirii” este un format adaptat după ”Puterea Dragostei”. Showul a fost filmat o perioadă în Turcia, și prezentat de Andreea Mantea inițial, după care de Cristina Mihaela Dorobanțu. Andreea Mantea a renunțat la ”Puterea Dragostei” din dorința de a se reîntoarce în țară cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

Odată cu renunțarea la ”Puterea Dragostei”, Andreei Mantea i s-a oferit o altă emisiune de către Kanal D, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, în care moderatoarea arăta telespectatorilor momente din viața sa și a fiului ei, David. După o perioadă, Andreea Mantea a revenit pe micile ecrane cu ”Casa Iubirii”, care se filmează în România și are aceleași reguli ca la ”Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT