ADVERTISEMENT
News

Gest șocant al unui bărbat din Bârlad. S-a spânzurat live pe Facebook. Imaginile, văzute de mai multe persoane

Autor: Adrian Baciu | 24.08.2020 | 11:19
Gest șocant al unui bărbat din Bârlad. S-a spânzurat live pe Facebook. Imaginile, văzute de mai multe persoane
Gest șocant al unui bărbat din Bârlad. S-a spânzurat live pe Facebook. Imaginile, văzute de mai multe persoane. Sursa foto: vremeanoua.ro

Gest șocant al unui bărbat din Bârlad. Acesta și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat, iar evenimentul macabru a fost transmis live pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 46 de ani, victima din județul Vaslui s-a sinucis în văzul mai multor persoane, dat fiind faptul că imaginile cu spânzurarea au fost transmise live pe rețeaua de socializare.

Părăsit de soție, bolnav și cu doi copii în grijă, cetățeanul din Bârlad nu a mai făcut față din punct de vedere psihologic și a luat măsura extremă.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bârlad s-a spânzurat live pe Facebook. Mai multe persoane au văzut imaginile

Detaliile legate de sinuciderea bărbatului din Bârlad sunt desprinse dintr-un film de groază. Conform celor de la Vremea Nouă, Acesta, înainte de a-și pune capăt zilelor, acesta a pornit o transmisie live pe Facebook.

Astfel, imaginile cu un impact emoționat sever au putut fi văzute de mai multe persoane. Au existat multe persoane care nu credeau că bărbatul nu își va duce gestul până la final și au preluat acele imagini îngrozitoare.

ADVERTISEMENT

Sursa citată deține înregistrarea șocantă, însă aceasta este imposibil de publicat, întrucât are un impact emoțional de-a dreptul traumatizant și, în mod absolut de înțeles, a decis să nu o publice.

Ce l-a împins pe bărbat la acest gest extrem

Trupul fără suflare al bărbatului din Bârlad a fost descoperit sâmbătă, la orele 2.00, într-un apartament din strada G-ral Naumescu din municipiul vasluian. Sesizarea a fost făcută la poliție de către o rudă a bărbatului, dar polițiștii și medicii au ajuns prea târziu, bărbatul fiind declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Recent, bărbatul s-a despărțit de soția sa, cu are un copil, de 3 ani, dar care este bolnav grav, având probleme cardiace. Soția l-a părăsit, plecând fără știrea lui în Italia, lăsându-i ambii copii în grijă (cel de 3 ani și încă un copil din prima ei căsătorie). Copleșit de situație și de și de datorii, bărbatul a clacat și și-a pus capăt zilelor.

”Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul. S-a deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvnt al IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!