Sport

Gest stupid făcut de un jucător de la FC U Craiova în derby-ul cu Universitatea Craiova! Arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu

Andrea Compagno, atacantul celor de la FC U Craiova, a făcut un gest uluitor în derby-ul cu Universiteatea Craiova, motiv pentru care „centralul” Cojocaru i-a arătat direct cartonașul roșu.
03.10.2021 | 22:57
Gest stupid facut de un jucator de la FC U Craiova in derbyul cu Universitatea Craiova Arbitrul ia aratat direct cartonasul rosu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno (25 de ani) a fost transferat de FC U Craiova, în vara lui 2020, de la Tre Fiori. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația olteană.

Gest stupid făcut de Andrea Compagno în FC U Craiova – Universitatea Craiova

În minutul 72, la scorul de 0-1, Huyghebaert a trimis o centrare în careul Universității Craiova. Portarul Pigliacelli i-a luat fața atacantului Compagno și a prins mingea. Însă, atacantul gazdelor l-a lovit cu palma în cap pe portar, motiv pentru care „centralul” Cojocaru i-a arătat direct cartonașul roșu. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

În final, Universitatea Craiova a reușit să se impună cu scorul de 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Nistor și Baiaram.

Adrian Mutu, despre plecarea de la FC U Craiova

După meciul din Bănie, Adrian Mutu a declarat faptul că nu se gândește să-și dea demisia de la FC U Craiova, însă, în cazul în care conducerea va decide că trebuie să plece, nu se va opune.

ADVERTISEMENT

„O primă repriză bună, ne-am apărat bine și am încercat și pe faza ofensivă să construim. Iar după cartonașul roșu s-a rupt jocul. A fost roșu. Sunt lucruri care se întâmplă, acuma nu stăm să scoatem vinovați.

Important este să ne revenim și să o luăm de la capăt. Cred că în prima repriză am ajuns prin preajma careului, dar puteam să luăm decizii mai bune.

ADVERTISEMENT

Prima repriză a fost una foarte bună, nici ei nu au avut ocazii de gol. Eu nu țin de niciun scaun, rămane la latitudinea conducerii. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist zi de zi.

Daca eu nu reușesc, poate reușește altcineva. Eu nu îmi dau demisia, sunt lucruri care cred că se pot redresa. Să nu uităm că suntem o nou-promovată și lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de câțiva ani în Liga 1”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În urma acestui meci, FC U Craiova se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute.

FC U Craiova îi va întâlni, în deplasare, pe cei de la UTA Arad, în următoarea etapă de Liga 1. Meciul se va juca sâmbătă, 16 octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: