Fotbal intern

Gest umanitar făcut de ”cîini” pentru un fan suferind de cancer!

Flavius Stoican, Srgian Luchin şi Laurenţiu Rus au mers în vizită la Gabriela Florentina Floricel, din Voluntari, o femeie care suferă de cancer osos!...
03.10.2013 | 19:39
Gest umanitar facut de ciini pentru un fan suferind de cancer
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, Srgian Luchin şi Laurenţiu Rus au mers în vizită la Gabriela Florentina Floricel, din Voluntari, o femeie care suferă de cancer osos!

Fană înfocată a ”cîinilor”, Gabriela a postat săptămîna trecută pe pagina de facebook a clubului din Ştefan cel Mare o rugăminte: ”Sufăr de cancer osos şi nu-mi permit o geantă cu Dinamo. Vă mulţumesc din suflet! Nu vreau să rămân dezamăgită, aştept veşti de la voi!”

ADVERTISEMENT

Impresionaţi de cazul femeii, dinamoviştii s-au suit în maşină şi au pornit spre Voluntari. Mai exaxt pe strada Pompiliu Ştefu. Soţul ei, Vasile (43 de ani), i-a întîmpinat pe ”cîini” cu ochii în lacrimi: “Nimeni nu ştie de unde a plecat cancerul pentru a putea interveni! Diagnosticul? Metastază osoasă cu punct de plecare nedefinit, depistată  anul trecut, în august. Au urmat sedinţe de chimioterapie, timp de 7 luni, iar acum aşteaptă un alt tratament după biopsia realizată la finalul lunii septembrie. Gabriela dorea să avanseze ca infirmieră la spital când a descoperit boala. Este în concediu medical până în februarie 2014, când urmează să se pensioneze pe caz de boală. Nu pot să cred! Flavius Stoican la noi acasă? Luchin, Rus? Doamne, este cea mai frumoasă zi din viaţa noastră!”. 

Gabriela Florentina Floricel (37 ani) nu i-a putut întîmpina pe Stoican, Luchin şi Rus. Era în pat, cu ochii într-un calculator dominat, pe desktop, de sigla clubului din “Ştefan cel Mare”. Fetiţa, Georgiana (15 ani) e mereu alături de ea.

ADVERTISEMENT

1378551_560198347367731_331980410_n

Un card de investigaţii medicale, apă minerală, un laptop, un tricou cu numărul 10, abonamente pentru sezonul în curs, materiale proporţionale cu însemnele ”cîinilor” şi mai ales geanta Dinamo solicititată de Gabriela au adus zîmbetul în familia Floricel. 

“Am rămas fără cuvinte. Simt foarte multă bucurie, a fost o surpriză extraordinară pentru mine. Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Astăzi a ieşit puţin soarele şi pentru mine. Le mulţumesc din suflet pentru ce au făcut pentru mine şi pentru tot ceea ce fac pentru toţi suporterii dinamovişti. Indiferent de rezultate eu voi ţine cu această echipă. Le urez mult succes!”, a spus Gabriela Florentina Floricel pentru site-ul clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

1376334_560198024034430_880520834_n

“Mi-e greu să văd oameni suferind şi aş face tot ce-mi stă în putinţă pentru a-i face fericiţi. Sper ca odată cu venirea noastră aici să aibă credinţă, să spere că o să se facă bine iar noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a o ajuta pe această femeie. Noi suntem alături de ea până la capăt, indiferent ce înseamnă acest capăt vreau ca această doamnă să ştie că suntem alături de ea”, a spus Flavius Stoican.

1374979_560198314034401_1762404896_n

”Ne bucurăm că am reuşit să-i smulgem un zâmbet acestei doamne. Nu toată lumea trece prin momente bune. Şi noi ca echipă am avut momente grele, dar important este să ai dorinţa şi ambiţia de a trece peste toate”, a zis şi Srgian Luchin pentru fcdinamo.ro.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm foarte mult că am venit în casa acestei doamne şi i-am adus zâmbetul pe faţă. Trece printr-o perioadă foarte grea şi sper că astăzi i-am adus o mică bucurie. Are nevoie să se facă bine iar noi, cei care suntem în familia Dinamo, suntem alături de ea. Stiu că şi soţul ei este un dinamovist înfocat şi sunt sigur că o susţine şi el. Suntem cu toţii alături de ea şi îi dorim multă sănătate pentru a trece peste acest moment greu din viaţă”, a declarat Laurenţiu Rus.

9414_560198327367733_692987486_n

ADVERTISEMENT
Tags: