Life

Gestul care arată că Regele Charles îl protejează pe Prințul William de Harry. Ce speră Ducii de Sussex

Atitudinea care demonstrează că Regele Charles este de partea Prințului William. Ce se întâmplă în prezent cu Prințul Harry.
31.03.2024 | 20:45
Gestul care arata ca Regele Charles il protejeaza pe Printul William de Harry Ce spera Ducii de Sussex
Atitudinea care demonstrează că Regele Charles este de partea Prințului William. Ce se întâmplă în prezent cu Prințul Harry. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gestul care arată că Regele Charles îl protejează pe Prințul William de Harry. Ce speră Ducii de Sussex, după ce Suveranul și Kate Middleton au dezvăluit că suferă de cancer și că iau tratament pentru a se face bine.

Atitudinea care demonstrează că Regele Charles este de partea Prințului William. Ce se întâmplă în prezent cu Prințul Harry

Atitudinea care demonstrează că Regele Charles este de partea Prințului William. Ce se întâmplă în prezent cu Prințul Harry care a renunțat la toate îndatoririle regale în urmă cu câțiva ani pentru a se stabili în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de Marca, pe site-ul Familiei Regale Britanice au apărut mai multe modificări care îl vizează pe fiul cel mare al Suveranului. Pe de altă parte, băiatul cel mic este lăsat de-o parte.

Mai exact, biografiile extinse ale cuplului Harry – Meghan Markle au fost înlocuite cu o biografie comună concisă, în timp ce profilurile lui Archie și a lui Lilibeth, copiii Ducilor de Sussex, au fost eliminate complet de pe pagina de Internet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe site apare declarația făcută de regretata regină Elisabeta a II-a cu privire la anunțul de demisie a Prințului Harry și a soției sale. Acest lucru arată că regele Charles refuză să-i accepte din nou pe Ducii de Sussex ca membri ai familiei regale în activitate.

Prințul Harry are mici șanse să revină în Familia Regală

Prințul Harry are mici șanse să se întoarcă în Familia Regală Britanică. Dezvăluirea a fost făcută de un expert regal, Tom Quinn, care susține că Ducele de Sussex și soția sa, actrița Meghan Markle, nu vor reveni prea curând la îndatoririle regale.

ADVERTISEMENT

Această perspectivă este arătată și de faptul că rândurile regale de rang înalt se reduc. Ultimele rapoarte susțin că fiul cel mic al Suveranului ar dori să fie primit în sânul familiei pentru un rol de jumătate de normă.

„Ducele și ducesa de Sussex nu se vor întoarce ca membri activi ai Familiei Regale, dar vor rămâne membri foarte iubiți ai familiei”, se arată în declarația făcută de regele Charles, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Atât Meghan, cât și Harry încă mai speră că, la un moment dat, ar putea fi solicitați să se întoarcă pentru a deveni membri ai familiei regale care lucrează, în condițiile lor – este o posibilitate care se reduce rapid.

Cuplul a vorbit îndelung despre acest lucru, iar faptul că numărul de membri ai familiei regale seniori este în scădere serioasă în acest moment le-a reaprins speranțele”, a notat Tom Quinn.

ADVERTISEMENT