Life

Ce au făcut Prințul William și Regele Charles după ce au aflat că Prințesa Kate are cancer. Acum s-a aflat totul

Cum au reacționat Prințul William și Regele Charles după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Informațiile care au ieșit la iveală.
23.03.2024 | 11:05
Ce au facut Printul William si Regele Charles dupa ce au aflat ca Printesa Kate are cancer Acum sa aflat totul
Cum reacționat Familia Regală a Marii Britanii după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Sursa foto: Colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce dispariția lui Kate Middleton din viața publică a alertat publicul, Prințesa a ieșit în față și a dezvăluit că se luptă cu o boală nemiloasă: cancerul. Acum, a ieșit la iveală reacția soțului său, Prințul William, și a socrului său, Regele Charles.

Ce a făcut Prințul William după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

După operația abdominală suferită în luna ianuarie, Kate Middleton a dispărut subit din viața publică. Astfel că, oamenii au început să dezvolte tot felul de teorii și să se întrebe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Prințesa. 

ADVERTISEMENT

Totul ca pe 22 martie 2024, Kate să-și ia inima în dinți și să facă un anunț devastator. Soția Prințului William a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer, fără să dezvăluie despre ce fel de afecțiune este vorba.

Acum, multe întrebări și-au primit răspunsul, iar valul de informații a continuat să curgă. A ieșit la iveală și ce a făcut William după ce a descoperit că soția lui a primit un diagnostic atât de crunt.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe 27 februarie, el a lipsit de la slujba de pomenire a nașului său, Regele Constantin al Greciei. Atunci, el a motivat că absentează „din cauza unei probleme personale nespecificate”, după cum notează Daily Mail. 

Cum a reacționat Regele Charles, la rândul său bolnav de cancer, atunci când a primit vestea

De asemenea, după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer, Regele Charles al III-lea, la rândul său diagnosticat cu această afecțiune, a transmis un mesaj emoționant pentru nora sa.

ADVERTISEMENT

Conform sursei menționate anterior, Regele a transmis că este mândru de soția lui William, pentru curajul dovedit în momentul în care medicii i-au dat vestea ce pe mulți i-ar putea pune la pământ.

În luna ianuarie, ambele figuri importante din Familia Regală Britanică au fost internați în același spital privat din Londra. La momentul respectiv, însă, nu se știa despre diagnostic.

ADVERTISEMENT

„În urma perioadei petrecute împreună în spital, Majestatea Sa a rămas în cel mai strâns contact cu iubita sa noră pe parcursul ultimelor săptămâni”, a declarat un reprezentat al Casei Regale.

ADVERTISEMENT