Sport

Gestul de milioane al suporterilor Politehnicii Timișoara. Au plecat la colindat pentru micuții fotbaliști implicați în teribilul accident de la Petroșani. Video

Suporterii Politehnicii Timișoara au mers la colindat pentru a-i ajuta pe micuții fotbaliști răniți în groaznicul accident de la Petroșani.
24.12.2022 | 12:20
Gestul de milioane al suporterilor Politehnicii Timisoara Au plecat la colindat pentru micutii fotbalisti implicati in teribilul accident de la Petrosani Video
Suporterii Politehnicii Timișoara au sărit în ajutorul micuților răniți în accidentul de la Petroșani. Sursă foto: Facebook - @Peluza Sud Timișoara.
ADVERTISEMENT

Un groaznic accident s-a întâmplat înainte de Crăciun în Petroșani. Șase copii, elevi ai Școlii de Fotbal „Damian Militaru”, au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer care nu deținea permis de conducere și consumase alcool. Din păcate, unul dintre micuții fotbaliști a decedat, iar suporterii Politehnicii Timișoara au sărit în ajutor.

Suporterii Politehnicii Timișoara au mers la colindat pentru copiii implicați în accidentul de la Petroșani

Suporterii alb-violeți, componenți ai galeriei Peluzei Sud Timișoara, au făcut apel la donații și au strâns bani pentru copiii răniți în accidentul de la Petroșani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fanii echipei din Liga a 2-a au mers la colindat în seara de 23 de decembrie prin zona centrală a orașului, la târgul de Crăciun din zona locală. Totul pentru a-i sprijini pe copiii „secerați” de individul în vârstă de 19 ani.

„Suntem alături de victimele accidentului de la Petroșani – tinerii fotbaliști ai Jiului. Așteptăm alături de noi orice polist diseară, la ora 19.00, în fața Catedralei. Pornim în Centru să colindăm pentru a strânge bani pe care să îi donăm familiilor copiilor, cu care suntem în contact. Orice sprijin este necesar în această perioadă grea”, a fost mesajul Peluzei Sud Timișoara pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii alb-violeți au colindat la Spitalul „Louis Țurcanu”, unde sunt internați o parte dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni la Petroșani

Suporterii Politehnicii Timișoara au mers și la Spitalul de Urgență pentru copii „Louis Țurcanu”, unitate medicală în care se află internați doi dintre copiii acroșați când traversau regulamentar.

Ceilalți micuți fotbaliști se află la Spitalul local din Petroșani. Din nefericire, Cosmin Popan, unul dintre fotbaliștii loviți pe trecerea de pietoni, a decedat la numai 11 ani.

ADVERTISEMENT

Juniorii se întorceau, miercuri seară, de la serbarea de Crăciun organizată de Jiul Petroșani și Școala de Fotbal „Damian Militaru”.

Damian Militaru, fostul fotbalist al Stelei, devastat după accidentul de la Petroșani

Damian Militaru, fost fotbalist al Stelei (n.r. FCSB), și-a găsit cu greu cuvintele când a fost nevoit să vorbească despre „nenorocire”. Fondatorul Școlii de Fotbal care-i poartă numele, Damian Militaru a izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

„Ne pare nespus de rău pentru această nenorocire. Altcumva nu am cum să o numesc. Eu și colegii mei, de două luni de zile, ne străduim să facem această serbare de sfârșit de an cu acești copilași minunați. Am făcut serbarea de sfârșit de an la teatrul de stat.

După aceea ne-am hotărât să facem un mini-party cu ei. S-au distrat extraordinar. Părinții ne-au felicitat. După ce au plecat am auzit tragedia care s-a întâmplat. Ne pare rău de familie, de acest copilaș. Ce-a putut să i se întâmple… Nu știu, nu știu cum să îl numesc. Îmi pare rău, nespus de rău”, a declarat Damian Militaru.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat...
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat la pământ. Florin avea doar 35 de ani şi era tatăl a două fetiţe
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru...
Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect