Life

Gestul de neegalat al portarului CFR Cluj pentru Vlăduța Lupău. Imaginea a făcut furori pe Instagram

31.08.2020 | 15:27
Gestul de neegalat al portarului CFR Cluj pentru Vladuta Lupau Imaginea a facut furori pe Instagram
Soțul Vlăduței Lupău este în doliu. O persoană foarte dragă s-a stins din viață. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Urs, tânărul portar al echipei CFR Cluj, iar cei doi s-au căsătorit după doar un an de logodnă.

Pentru că își iubește soția, acesta a făcut un gest uimitor față de artistă: și-a tatuat chipul ei pe brațul stâng, iar cântăreața a făcut dezvăluirea pe Instagram, într-un Insta Story.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Cluj este îndrăgostită lulea de soțul ei, alături de care se află pe litoral, la Mamaia, după luni bune de așteptare.

Vlăduța Lupău și soțul ei pe litoral, cu tatuajul la vedere

Pe brațul stâng al lui Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj, stă cu privirea țintă pe orice admiratoare chipul Vlăduței Lupău. Orice femeie și-ar dori să atenteze la compania sportului nu o să poată, iar asta pentru că acesta s-a asigurat de acest lucru, după ce i- jurat iubire veșnică în noiembrie 2019 soției lui.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată în costum de baie, mândră de realizările sale, în special pentru că piesa Frumoase-s Româncele are succes pe Youtube, unde deja a făcut peste 2 milioane de vizualizări, Vlăduța Lupău se bronzează la soare și se bucură de ultimele zile din vara aceasta greu încercată, căci a fost nevoită să spună stop mai multor evenimente care îi aduceau bani grei.

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, cântăreața a anulat nunțile, botezurile și alte petreceri la care cântă pe mii de euro. Chiar și așa, vedeta a fost chemată la mici evenimente, unde a putut să cânte și să facă atmosferă. Până când lucrurile se vor regla, tânăra artistă este prezentă pe Instagram, unde își ține la curent fanii cu toate activitățile sale.

ADVERTISEMENT

Renumită pentru muzica ei în Ardeal

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, iar în Ardeal este văzută ca cea de-a doua Andra. Artista cântă de la 4 ani, iar prima apariție televizată a fost în emisiunea Tezaur Folcloric în 1995. Tânăra cântăreață este și realizatoare de emisiuni de muzică populară.