Life

Gestul făcut de Ema Oprișan de la Insula Iubirii după ce a văzut imaginile cu iubitul ei și ispita Daria. Mulți l-ar considera sfârșitul relației

Gestul făcut de Ema Oprișan de la Insula Iubirii după ce a văzut imaginile cu iubitul ei, în timp ce este apropiat și tandru cu o ispită.
14.07.2023 | 23:15
Gestul facut de Ema Oprisan de la Insula Iubirii dupa ce a vazut imaginile cu iubitul ei si ispita Daria Multi lar considera sfarsitul relatiei
Gestul făcut de Ema Oprișan de la Insula Iubirii după ce a văzut ce a făcut iubitul ei. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Ema Oprișan de la Insula Iubirii. Aceasta a văzut imaginile cu iubitul ei și ispita Daria în timp ce erau extrem de apropiați și a decis să reacționeze.

Gestul făcut de Ema Oprișan de la Insula Iubirii după ce a văzut ce a făcut iubitul ei

Ema Oprișan de la Insula Iubirii nu a fost deloc fericită după ce a văzut imaginile cu iubitul ei și cu Daria. Cei doi au fost extrem de apropiați. Acesta chiar i-a oferit un sărut înainte de somn.

ADVERTISEMENT

Desigur că Ema nu a fost deloc fericită la vederea acestor imagini. Astfel că a decis să scoată inelul de logodnă de pe deget pe timpul competiției, considerând că a fost înșelată.

„Are defecte care nu îmi plac, dar îmi oferă alte lucruri care sunt mult mai importante decât asta, iubirea aia permanentă…

ADVERTISEMENT

Sunt sigură că o să mă întrebe Radu de ce nu mai port inelul. L-am mutat pe alt deget când am văzut imaginile cu ei în grădina lui Adam și Eva. Înseamnă că nu accept ce a făcut”, a spus Ema Oprișan.

Ema Oprișan, furioasă de ce a făcut iubitul ei

Ema Oprișan a încercat să nu își arate toate furia pe care o simte față de Răzvan, iubitul ei. Dar acesta a spus totuși că inelul de logodnă primit nu înseamnă nimic acum, decât o simplă bijuterie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru pentru că iubitul ei i-a încălcat promisiunile pe care i le-a făcut atunci când a cerut-o de soție, iar comportamentul lui nu este deloc al unui viitor soț fidel.

„Știi care e faza? Eu când o să spun stop și dacă s-ar schimba și nu m-ar mai înșela, cum am fost și eu pentru el, nu o să mai fie la fel.

ADVERTISEMENT

Inelul, în acest moment, nu mai înseamnă pentru mine logodnă. Este pur și simplu un accesoriu pe care l-am primit de la un om pe care îl iubesc. Atât”, a mai spus iubita lui Răzvan Kovacs.

ADVERTISEMENT