Life

Gestul făcut de un român care a uimit trecătorii. Ce a putut să facă bărbatul pe balcon

Gestul făcut de un român a uimit toți trecătorii. Ce a putut să facă acesta pe balcon? Imaginile au devenit virale pe internet.
11.02.2024 | 17:30
Gestul facut de un roman care a uimit trecatorii Ce a putut sa faca barbatul pe balcon
Gestul făcut de un român care a uimit trecătorii. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de un român a uimit toți trecătorii din zonă și nu numai. Se pare că acesta nu a ținut cont de faptul că mulți se vor uita la balconul său. Ce a făcut bărbatul? Imaginile au devenit virale în mediul online.

Gestul făcut de un român care a uimit trecătorii

Fiecare persoană în parte are pasiunile sale. Chiar și așa, unele preferă să țină totul doar pentru ele. Un român însă nu a ținut cont de reguli și a făcut o mișcare neașteptată care a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de acest român a stârnit amuzamentul internauților. Se pare că vorbim despre un bărbat pasionat de fotbal, dar care este și destul de creativ. Dovada cea mai clară este ce s-a întâmplat pe balconul său.

În imaginile distribuite pe internet observăm un balcon total diferit față de restul. Deși în general mai toate blocurile arată la fel, iată că românul a reușit să spargă orice tipar și să se facă remarcat.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un bărbat care a vrut să își arate în cel mai inedit mod susținerea față de echipa FCSB. Gestul făcut de român nu avea cum să treacă neobservat. El și-a vopsit peretele exterior al balconului în cărămizi roșii și albastre.

Un român și-a vopsit peretele exterior al balconului în cărămizi roșii și albastre. Sursă foto: Instagram
Un român și-a vopsit peretele exterior al balconului în cărămizi roșii și albastre. Sursă foto: Instagram

Reacții pe bandă rulantă din partea internauților

Și lucrurile nu s-au oprit doar aici. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, microbistul a mai pus în mijloc și sigla echipei. Gestul făcut de bărbat a ajuns să fie văzut de toți trecătorii din zonă.

ADVERTISEMENT

Balconul său iese în evidență, având în vedere că este total diferit față de restul. Iar anumiți trecători au fotografiat totul și au publicat imaginile pe internet. Nu a durat mult și acestea au ajuns să devină virale.

Evident, au existat o mulțime de comentarii. Au fost persoane care au apreciat atitudinea bărbatului față de echipa preferată. Alte persoane în schimb s-au amuzat copios de ce au putut să vadă.

ADVERTISEMENT

„Avem echipa, avem balcoanee!!!”, „Apartament forever liga 2”, „Pe zi ce trece imi e mai clar ca microbistii si oamenii intregi la cap sunt doua multimi disjuncte (nu se intersecteaza)”, iată doar o parte din comentariile internauților.

ADVERTISEMENT