Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații înainte de FCSB – Sepsi. „Radunovic e puțin răcit, Coman e ok”. Cine lipsește la oaspeți

Probleme medicale cu jucători importanți în ambele tabere înainte de meciul FCSB - Sepsi, care se va disputa duminică seara, de la ora 20:45 pe Arena Națională din București.
11.02.2024 | 13:18
Ultimele informatii inainte de FCSB  Sepsi Radunovic e putin racit Coman e ok Cine lipseste la oaspeti
Absențe majore în FCSB - Sepsi, meci care se joacă duminică, de la ora 20:45. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică seara, de la ora 20:45, pe „Arena Națională” din București, va avea loc partida FCSB – Sepsi Sfântu Gheroghe, contând pentru etapa 25 a SuperLigii. Un meci important pentru ambele formații, care se confruntă însă cu probleme de lot și-i pun în dificultate pe cei doi antrenori.

Absențe importante în meciul FCSB – Sepsi. La oaspeți lipsesc patru oameni de bază

Sepsi nu trece printr-o perioadă bună în ceea ce privește rezultatele, a bifat două eșecuri consecutive în SuperLiga și are nevoie să-și revină cât mai repede dacă vrea să prindă play-off-ul. Primul prilej e meciul de duminică seara cu FCSB, dar va avea o misiune extrem de dificilă. În primul rând pentru că întâlnește liderul autoritar al campionatului, apoi pentru că tehnicianul german Bernd Storck va fi privat de aportul a patru jucători de bază.

ADVERTISEMENT

„Apropos de meciul FCSB – Sepsi… Iată care sunt ultimele vești din cele două tabere. La Sepsi, e cam groasă diseară. Șefănescu – absent. E răcit și nu va juca iarăși. Ninaj nu joacă, Oteliță nu joacă, Debeljuh nu joacă… Aceștia sunt cei patru jucători de bază care nu vor juca, iar Ștefănescu e cel mai important”, a anunțat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se transmite în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.

Nici FCSB nu stă prea grozav din acest punct de vedere, însă spre deosebire de omologul său de la Sepsi, tehnicianul cipriot Elias Charalambous a primit și vești bune.

ADVERTISEMENT

„De partea cealaltă, nici FCSB-ul nu stă grozav. Și ei au probleme… Radunovic se pare că e puțin răcit, nu se știe dacă va juca. Asta e o informație nouă, de ultimă oră. Mai lipsesc Șut suspendat și Tavi Popescu, dureri la gleznă, știm despre el că e accidentat, s-a scris… Vestea bună e însă că Florinel Coman este ok.

Iar modificările în echipa de start sunt previzibile. Baba Alhassan la Șut, iar Miculescu va fi titular în locul lui Luis Phelipe, care cel puțin momentan nu mai e în grațiile patronului. Gigi Becali a anunțat în exclusivitate vineri la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Deci, Florinel Coman e bine, veste excelntă pentru fecesebiști, vedem dacă Radunovic va fi recuperat, pentru că era puțin răcit în această dimineață”, a anunțat Horia Ivanovici și noutățile din lotul FCSB.

Mihai Stoichiță a remarcat marea diferență dintre FCSB și Sepsi

Prezent și el în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță a analizat meciul din FCSB si Sepsi și a găsit marea diferență între cele două formațiii, care ar putea cântări decisiv în stabilirea rezultatului final.

ADVERTISEMENT

„E o mare diferență între cele două echipe. Cea mai mare e că joacă Florinel Coman, iar în partea cealaltă lipsește Ștefănescu. Sunt jucătorii care dau culoare, spontaneitate, imaginație, improvizație, execuție, tot ce vrei… Asta nu se poate înlocui.

Și aici e marea diferență. FCSB beneficiază de unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, iar Sepsi e lipsită de cel mai bun fotbalist al său”, a spus Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră este disponibilă pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik în fiecare luni, marți și vineri , de la ora 17:30.

ABSENTE MAJORE in FCSB - Sepsi | ANUNT DE ULTIMA ORA

ADVERTISEMENT