Fotbal intern

Gestul frumos făcut de Anamaria Prodan împreună cu Gaz Metan Mediaș pentru medici: „Trebuie să ajutăm!”

10.04.2020 | 19:17
Gestul frumos facut de Anamaria Prodan impreuna cu Gaz Metan Medias pentru medici Trebuie sa ajutam
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut un gest impresionant pentru spitalele din România împreună cu Gaz Metan Mediaș. Aceștia au donat materiale sanitare pentru două spitale și au achiziționat 2.000 de măști de protecție.

Gestul frumos al Anamariei Prodan împreună cu Gaz Metan Mediaș

Anamaria Prodan și-a unit forțele cu cei de la Gaz Metan Mediaș și a reușit să doneze 2.000 de măști chirurgicale Spitalului Municipal din Mediaș, pentru a ajuta la combaterea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Clubul Gaz Metan Mediaș alături de impresarul Ana Maria Prodan, au donat 2000 de măști chirurgicale Spitalului Municipal din Mediaș”, se arată pe site-ul suporterilor lui Gaz Metan.

„Hai să băgăm mâna în buzunar, să ajutăm spitalele și medicii”

Anamaria Prodan se alătură oamenilor de fotbal din România care au ajutat spitalele și medicii din România și a decis să doneze 2.000 de măști de protecție împreună cu alte materiale sanitare.

ADVERTISEMENT

„Este o muncă de echipă. Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic, nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, sa facem clipuri pentru Instagram.

Hai să băgăm mâna în buzunar, să ajutăm spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute!”.

ADVERTISEMENT

„Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara să fie un exemplu pentru toți oamenii de fotbal din România: Dacă Dumenzeu v-a ajutat să strângeți averi, să aveți o situație finaciară foarte bună, donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze!

ADVERTISEMENT

Voi cei din fotbal ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede.

Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet incet totul va muri! Lumea va muri, dar și fotbalul va muri“, a mai punctat Anamaria Prodan.

  • 47 de ani a împlinit Ana Maria Prodan pe 17 decembrie
ADVERTISEMENT