News

Gestul ieșit din comun al unui român din Constanța pentru șoferii cu Dacia Spring care vin la mare: “Ofer gratuit!”

Șoferii de Dacia Spring care vin la mare în această perioadă beneficiază de un ajutor nesperat din partea unui român din Constanța.
20.08.2023 | 09:00
Gestul iesit din comun al unui roman din Constanta pentru soferii cu Dacia Spring care vin la mare Ofer gratuit
Român din Constanța, gest de apreciat pentru șoferii cu Dacia Spring care vin la mare. Sursa foto: Dacia
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă a concediilor, cu foarte mulți turiști veniți la mare, un român oferă un ajutor nesperat pentru șoferii din țară care conduc Dacia Spring și trec prin Constanța.

Român din Constanța, gest de apreciat pentru șoferii cu Dacia Spring care vin la mare

Acum, când ne aflăm în plin sezon estival al vacanțelor, sute de mii românii iau cu asalt autostrada Soarelui pentru a se bucura de vacanțele de pe litoralul Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt aceia care parcurg drumul către mare la volanul unor mașini electrice. Fără îndoială, Dacia Spring este cea mai populară pe plan intern, datorită prețului mic de achiziție.

În sprijinul celor trec pe Autostrada Soarelui la volanul unei astfel de mașini electrice vine un român din Agigea. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat că în situații neplăcute, în care șoferii rămân fără baterie, le dă posibilitatea să le încarce maxim 5 kW.

ADVERTISEMENT

Precizează că poate face aceste lucru doar pe perioada verii, în timpul zilei. Cetățeanul explică faptul că nu dispune de o rețea, ci curentul provine din panouri fotovoltaice.

IMPORTANT! Ofer GRATUIT posesorilor de Spring (exclusiv) care vin la mare și se află în situație de urgență, cu ‘acul pe roșu’ (sub 10%), la ieșirea de pe Autostrada Soarelui, în localitatea Agigea, posibilitatea de a încarcă 5 kW (max), stație 7 kW.

ADVERTISEMENT

Menționez că nu am rețea, curentul este din fotovoltaice, motiv pentru care acest lucru este posibil doar pe perioada verii și doar pe timpul zilei. În același timp nu accept încărcări de ‘plin’, este doar un ajutor în caz de situații neplăcute, pentru a putea ajunge la destinație. Locația și detalii în privat. Concedii plăcute!”, a scris acesta pe grupul Dacia Spring România.

Românul din Constanța, felicitat pentru inițiativa sa

Postarea cetățeanului din Constanța a avut sute de aprecieri. În comentariile lăsate, foarte mulți dintre membrii grupului de socializare l-au felicitat pentru această inițiativă.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că mai sunt persoane care dau dovadă de omenie. Să va ajute Dumnezeu. Felicitări”, scrie un internaut. Un altul îi recomandă să stabilească și un preț. ”Felicitări, poți sa stabilești și un preț. Să îți faci o locație pe hartă și să te găsim”.

ADVERTISEMENT