Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul lui Gică Popescu la final care l-a înfuriat pe “Rege”: „Săgeata lui Hagi a fost către Popescu”

Farul se confruntă cu probleme administrative în acest start de sezon. Cuplul Hagi - Popescu scârțâie din cauza faptului că președintele clubului nu reprezintă mai bine echipa în momentele dificile.
19.09.2023 | 09:30
Gestul lui Gica Popescu la final care la infuriat pe Rege Sageata lui Hagi a fost catre Popescu
GESTUL lui Gica Popescu la FINAL care L-A INFURIAT pe Gica Hagi Farul - FCSB 0-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul a pierdut partida cu FCSB la capătul unei confruntări decise de un penalty discutabil. Patronul și antrenorul echipei, Gheorghe Hagi, s-a declarat nemulțumit de activitatea oamenilor din club care nu apără interesele echipei. Farul – FCSB s-a terminat 0-1 după golul marcat de către Olaru.

Hagi vrea mai multă implicare din partea lui Popescu

“Hagi spune tot timpul. Partea administrativă nu-mi place, o fac că trebuie, nu-mi place să ies eu să pun presiune. Eu, pe mine întrebați-mă partea tehnică. Domnule, eu sunt antrenor, întrebați-mă lucruri de antrenor. Dar, fiind și patronul echipei, normal că lucrurile trebuiesc reglate.

ADVERTISEMENT

El în primul rând ca antrenor are nevoie de protecția clubului, chiar dacă este patronul echipei. El în postura de antrenor, cum s-a aflat aseară, simte nevoia ca cei din conducere, că e președintele, că e vicepreședintele, dar cea mai reprezentativă imagine din punct de vedere administrativ este Gică Popescu.

Este președintele clublui. Un fost mare fotbalist, un om care are dialog, știe să vorbească. Și atunci normal că Hagi ca antrenor vrea să scoată în față lucrurile tehnico-tactice, fotbalistice, iar protecția să vină din partea conducătorilor. Presiunea să vină de acolo”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Farul trebuie să pună presiune pe FRF

Trupa lui Hagi are un start slab de sezon. Cu 5 înfrângeri în 8 etape, Farul se poziționează în partea secundă a clasamentului. Duelul cu FCSB putea însemna revenirea campioanei. Echipa de la malul mării s-a luptat cot la cot cu roș-albaștrii, însă penalty-ul dat de Colțescu a rupt echilibrul.

“Eu mai văd o latură. Lumea zice lasă domnule că cei de la Farul sunt cuminți. Hagi mai zice și la conferințe, și la flash interviuri, de cele mai multe ori pe partea tehnică pentru el este antrenorul echipei. La ceea ce s-a întâmplat aseară, are nevoie de conducere să îl protejeze, să spună.

ADVERTISEMENT

Ok, înțeleg supărarea și frustrarea domnului Gică Popescu. Înțeleg că trăiește frustrarea și ca prieten și ca fotbalist alături de Hagi. Și ca președinte de club. Dar nu poți în momentul acesta tu să pleci de acolo să lași echipa.

Am înțeles că domnul Gică Popescu pleacă înainte să se termine jocul. Stai acolo. Când pui cea mai mare presiune, când ai cea mai mare vizibilitate? Imediat după meci. Ok vii și astăzi, vii cu argumente. El e vocea pe partea administrativă”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Mie mi se pare că săgeata a fost către Gică Popescu. A vorbit despre conducere, să stea toată noaptea în studio la televizor. Clar săgeata a fost către Gică Popescu”, a spus Horia Ivanovici, completat de Adrian Ilie: “Nu știu către cine, dar Hagi vrea să fie puțin mai protejat, la discursurile pe care le face după meci, el trebuie să răspundă la toate”.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Tensiune intre Hagi si Popescu

ADVERTISEMENT