Life

Gestul lui Keed de la Chefi la cuțite după ce a fost salvat de Florin Dumitrescu. I-a surprins pe toți

Keed de la Chefi la cuțite a fost salvat în ultima clipă de Florin Dumitrescu, iar concurentul show-ului de la Antena 1 a ținut să marcheze momentul.
09.06.2021 | 16:57
Gestul lui Keed de la Chefi la cutite dupa ce a fost salvat de Florin Dumitrescu Ia surprins pe toti
Keed, concurent la Chefi la cuțite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Keed a apreciat foarte mult gest făcut de Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. I-a întors surpriza demonstrând că apreciază foarte mult amuleta pe care a primit-o.

Concurentul al cărui nume real este Bogdan David Ioniță a păstrat amuleta pe care a primit-o de la celebrul bucătar de la Antena 1 și a înrămat-o.

ADVERTISEMENT

Artistul de la Șatra B. E. N. Z. a vrut să arate că obiectul primit, cel cu care a reușit să se salveze în ultima clipă, are o însemnătate cu totul specială pentru el.

Keed de la Chefi la cuțite și-a înrămat amuleta primită de la Florin Dumitrescu

Keed a vrut să facă public gestul său față de Florin Dumitrescu. Le-a arătat fanilor de pe Instagram amuleta și a ținut să și mulțumească bucătarului pentru că i-a acordat o șansă.

ADVERTISEMENT

„Bă, vreau să vă arăt ceva! Mersi, Speak. Chef, te pup și-ți mulțumesc din suflet”, a declarat Keed de la Chefi la cuțite arătându-le fanilor amuleta primită.

Acesta a continuat să spună că momentul pe care l-a trăit a fost unul unic. Când a rămas doar el și Alexandru Bădițoaia în fața juraților a simțit că i se înmoaie genunchii.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mai spus pe rețeaua de socializare că în cadrul emisiunii de la Antena 1 nu a simțit niciodată că facă parte dintr-un proiect televizat. S-a simțit ca într-o adevărată familie.

„Eram pur și simplu copleșit de emoții”

„Chiar m-am simțit că într-o familie și nu că într-un concurs. De asta cred că nu am reușit să-mi exprim fericirea, eram pur și simplu copleșit de emoții. De tot felul! (…)

ADVERTISEMENT

Mulțumesc @iamspeak pentru amuleta, e deja înrămată 😁😁 Mulțumesc @chefilacutite! Sper să ajung să mai simt ce am simțit aseară!”, a adăugat Keed.

Trapperul a reușit să facă o figură bună în sezonul 9 al concursului culinar de la Antena 1. Keed nu este primul bucătar amator pe care Florin Dumitrescu l-a luat sub tutela sa.

Bucătarul le-a oferit anul trecut o șansă unor concurenți care se aflau la începutul carierei lor în bucătărie: Claudia și Kani.

Călărășeanul și-a dorit să se înscrie în actualul sezon al show-ului de cooking pentru a demonstra că poate face ceva frumos și în bucătărie, nu doar în muzică.

Principalul motiv pentru care s-a gândit să se apuce serios de gătit este faptul că s-a săturat de sandwichuri.

 

ADVERTISEMENT