Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul lui Vlad Chiricheș a produs reacția oficialului FRF. „E profesionist. I-a învățat pe toți să sufere”

Mihai Stoichiță a fost impresionat de gestul făcut de Vlad Chiricheș la finalul victoriei lui FCSB cu Farul Constanța, scor 1-0.
01.04.2024 | 11:10
Gestul lui Vlad Chiriches a produs reactia oficialului FRF E profesionist Ia invatat pe toti sa sufere
Oficialul FRF, despre gestul făcut de Vlad Chiricheș. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După 7 luni de pauză, fundașul de 35 de ani al celor de la FCSB a fost un component important în victoria liderului din SuperLiga. Gestul de de profesionist făcut de Vlad Chiricheș la finalul meciului l-a impresionat pe Mihai Stoichiță.

Gestul lui Vlad Chiricheș a produs reacția oficialului FRF. „E profesionist. I-a învățat pe toți să sufere”

La finalul meciului Farul – FCSB 0-1, fundașul liderului din SuperLiga a mai stat câteva momente bune în care a dat mai multe ture de teren. Gestul făcut de Vlad Chiricheș face parte din antrenamentul de recuperare fizică după pauza de 7 luni.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a fost impresionat de ceea ce a făcut fundașul lui Gigi Becali. Oficialul FRF susține că după un meci foarte bun făcut la Ovidiu, Vlad a dat dovadă de profesionalism, determinare și a fost un exemplu pentru ceilalți colegi.

“Vreau să îl felicit pentru acest fapt. Că a rămas după meci să facă o ‘dezobosire’ după acel efort și de aceea a rămas să facă o alergare ușoară. E profesionist și are experiență multă.

ADVERTISEMENT

A fost la echipe unde vrei sau nu vrei înveți ceva. Se comportă ca un profesionist. Mă bucur foarte mult de venirea lui. A făcut parte din axul celor care au făcut diferența aseară. Târnovanu, el și Șut”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Stoichiță, despre evoluția lui Chiricheș din Farul – FCSB 0-1

Mihai Stoichiță a mai analizat și evoluția lui Vlad Chiricheș din meciul Farul – FCSB 0-1. Oficialul FRF este de părere că fundașul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai liderului de pe teren și că a reușit să mențină echilibrul echipei pe tot parcursul meciului.

ADVERTISEMENT

“A fost impecabil ieri la meci. A fost omul care a dat echilibru apărării. Mă uitam la el că dirijează și din modul în care se plasează și ce poate să facă, nu doar din gură. Chiricheș a fost omul care a asigurat echilibru în apărare în fața lui Louis Munteanu și a celorlalți. E super valoros Louis. 

Chiricheș a fost omul care a blocat majoritatea atacurilor, nu numai prin jocul zonal pe care l-a condus și care a fost impecabil. Dar și prin intervențiile individuale pe care le-a avut și modul în care a construit.

ADVERTISEMENT

A fost cel mai bun om de pe teren. FCSB nu a avut un joc reușit. Trebuie să fim foarte sinceri. A fost un joc în care au suferit, dar Chiricheș i-a învățat să sufere. Chiricheș știe și simte că Florinel poate oricând să aibă o sclipire, Olaru la fel. El a asigurat baza victoriei. Chiricheș a menținut echilibrul”, a mai spus oficialul FRF, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, reacție după jocul făcut de Vlad Chiricheș în Farul - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT