Sport

Momente uluitoare pentru fotbalul românesc! Ce făcea Vlad Chiricheș, în stadion, la 20 de minute după Farul – FCSB!

Vlad Chiricheș (34 ani), imaginea serii după meciul dintre Farul și FCSB. Fundașul central a surprins pe absolut toată lumea.
01.04.2024 | 09:55
Momente uluitoare pentru fotbalul romanesc Ce facea Vlad Chiriches in stadion la 20 de minute dupa Farul  FCSB
Vlad Chiricheș a jucat primul meci ca titular după o pauză de 7 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a revenit ca titular la FCSB în centrul apărării alături de Ngezana. Fostul căpitan al echipei naționale a României trage tare și sper să revină și la națională. Ce a făcut la finalul partidei.

Vlad Chiricheș, decizie suprinzătoare după Farul – FCSB 0-1

Vlad Chiricheș a fost la primul meci după 7 luni, însă asta nu l-a oprit ca la 20 de minute după finalul partidei să își continue antrenamentul! Stoperul a fost singurul jucător care a rămas pe teren și a mai efectuat alergări pentru a mai acumula din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

„Chiri” își dorește să se pună cât mai repede la punct fizic și să își recapete tonusul muscular. A întrerupt turele de teren în două rânduri, pentru a se fotografia cu fanii și pentru a-i saluta pe fanii de la Peluza Nord care îl ovaționau conform gsp.ro.

Fundașul central a avut o prestație solidă, fiind notat de flashscore cu 7,1. A fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren și a văzut cartonașul galben în minutul 81.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, concluzii după Farul – FCSB 0-1: „Mă bucur că am revenit”

Vlad Chiricheș a vorbit la finalul meciului cu „marinarii”: „A fost un meci greu, un meci disputat, am suferit puțin. Cei de la Farul au avut o posesie foarte bună, au pus în practică un joc bun, joc combinativ care ne-a pus probleme și a trebuit să suferim. 

Momente ca acestea sunt importante, arată că echipa are caracter, are forță, poate să câștige și atunci când nu joacă extraordinar”, a mai spus experimentantul fotbalist.

ADVERTISEMENT

„E important că dăm goluri și din faze fixe, sunt detalii care pot să decidă meciuri cum a fost și acesta. A fost un moment frumos pentru mine, mă bucur că am revenit și că am reușit să duc cu bine cele 90 de minute. E important pentru mine că mă simt bine și sper să continui să joc, să încerc să-mi ajut echipa să câștige campionatul”.

Chiricheș e deja cu gândul la derby-ul cu „leii”: „Încerc să ajut echipa prin experiența mea, prin lucrurile pe care le-am dobândit cât am jucat afară și sper să-mi aduc aportul la cât mai multe victorii în cele opt jocuri care au rămas de disputat.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă un meci dificil cu Universitatea Craiova, un meci greu, un meci important. E clar că va fi o luptă acerbă pentru victorie și sperăm să ieșim noi învingători”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova